Forårets jobmesse i Holbæk var en stor succes og langt flere borgere end forventet mødte op. Derfor gentages succesen nu, og messen flyttes til større rammer, så der er plads til flere borgere og virksomheder. Jobmessen afholdes i Boxen i Holbæk tirsdag den 4. oktober.

Flere end 600 interesserede borgere mødte op, da Holbæk Kommune i samarbejde med 36 virksomheder i maj måned slog dørene op til en stor jobmesse, hvor ledige hænder og nysgerrige virksomheder kunne mødes. Nu gentages succesen, og denne gang flytter messen til større rammer for at få plads til flere virksomheder og borgere.

Vi var ærligt talt en smule overraskede over, hvor mange mennesker, der mødte op til den første jobmesse, og hvor godt det sidenhen er gået med at få matchet virksomheder og borgere. I en situation, hvor virksomhederne mangler hænder, og vi stadig har folk udenfor arbejdsmarkedet i Holbæk Kommune, kan en jobmesse noget andet end de traditionelle metoder. Det skaber en anden dynamik, når man mødes ansigt til ansigt, og nu hvor har vi set, at det virker, skal vi selvfølgelig gøre det igen, siger Søren Stavnskær, formand for udvalget for beskæftigelse, uddannelse og erhverv i Holbæk Kommune.

Nyt tidspunkt gør det nemmere for flere Jobmessen afholdes denne gang om eftermiddagen fra klokken 14.30 til 17.00 og er selvfølgelig åben for ledige, jobsøgende og dem, der måske er på udkig efter et nyt job tættere på hjemmet.

Der er stadig ledige pladser for virksomheder til jobmessen, og det er gratis at deltage. Der er tilmeldingsfrist for virksomheder mandag den 26. september.

Tilmelding er ikke nødvendigt for jobsøgere og andre nysgerrige.

Jobmessen afholdes i Boxen, Østre Havnevej 11 i Holbæk, tirsdag den 4. oktober klokken 14.30 til 17.00

Foto: ABW