Skoemagerkroen
Landevejen 4
4060 Kirke Såby
46 49 19 30

Følg Skoemagerkroen på Facebook

Åbningstider
Mandag lukket

Tirsdag – torsdag & søndag
Frokost 12.00 – 15.00
Aften 17.30 – 21.00

Fredag og lørdag
Frokost 12.00 – 15.00
Aften 17.30 – 21.30
(Ferielukket i uge 28 og 29)

Kongeligt priviligeret
Christian II bestemte, at der for hver anden mil på alfarveje skulle opføres kroer til hesteskift og bespisning af de vejfarende. Her, i 1521, starter Skoemagerkroens historie, der i dag er Danmarks Ældste kongeligt priviligerede post- og diligencekro. Råvarerne kom fra de lokale bønders marker og gæsterne talte bl.a. Ludvig Holberg, der skrev ”Jeppe på Bjerget” under sine besøg på Skoemagerkroen.

Mellem fjorde, skove og marker
På Skoemagerkroen kan du spise og overnatte i historiske rammer omgivet af en smuk og varieret natur. Kun en halv times kørsel fra København får du landlig idyl og afslappede rammer.

Kroen har 11 behagelige nyindstandsatte værelser, og er I mange arrangerer kroen også overnatning i flotte store lærredstelte med lys, varme, dobbeltseng og hyggelig indretning. Det er en unik oplevelse at tilbringe natten under åben himmel og krybe i seng i det rummelige, opvarmede telte.

På kroens vildmarksområde kan du gå i vildmarksbad med spa med udsigt til skov og eng. Her tilbyder kroen flere forskellige pakker.

Selskaber og møder
Du kan holde dit næste møde på Skoemagerkroen, og får at gøre det let, tilbyder kroen en basismødepakke med tilvalgsmuligheder og med muligheden for at vælge mellem flere menuer.

Både i planlægningsfasen og under opholdet bliver I mødt af et veloplagt og professionelt personale der sørger for, at alt forløber som planlagt.

Personalet har mange års erfaring med at arrangere fester og skabe de bedste rammer omkring livets fester, receptioner og andre festlige anledninger. I november og december afholdes Jeppes og Baronens Julefest, som byder på et fuldt program med det store julebord, musik og dans.

Gode råvarer og sæsonbetonet køkken
Skoemagerkroen er kendt for sidst gode klassiske smørrebrød med et strejf af det moderne. Rugbrødet er hjemmebagt, og råvarerne er lokalt producerede. Aftenmenuen er sæsonbetonet og byder på lækre retter med klassikere som sukkersaltet kyllingebryst og højrebssteaks.

Ros på de sociale medier
”Tak for formidabel mad i aftes”. Sådan skriver en gæst, og Skoemagerkroen får mange andre anbefalinger med på vejen fra glade gæster.

sølvpartner