Forestillingen Det andet sted
Forestillingen Det andet sted

Holbæk Teater, en del af Sjællands Teater
Vimmelskaftet 27
4300 Holbæk
Tlf. 59 59 59 88

Oplevelser for alle
Holbæk Teater inviterer dig ind i et kulturelt univers og lader tæppet falde for store teater- og musikoplevelser. Siden den gamle biograf Kino fra 1946 blev forvandlet til Holbæk Egnsteater i 1984 har stedet været scene for alsidige forestillinger og fremtryllet grin, tårer og sang blandt publikum i salen.

På den anden side af tæppet står skuespillere, sangere og andre entertainere klar til at få følelserne frem i dig på teaterrækken. Smukke stemmer som Lis Sørensen giver koncert, Prop & Berta står for underholdningen af de mindste, mens en række af stand-up komikere bidrager med et humoristisk show. Humor havde Ludvig Holberg også i 1700-tallet, og den kan du opleve ved genopførelsen af komedien Jean De France fra 1722. Med et udvalg af børneforestillinger, dramaer, komedier og koncerter kan Holbæk teater tilbyde oplevelser for alle, unge som gamle, de sentimentale såvel som grinebiderne.

Koncert med Dissing, Dissing, Las & Dissing
Koncert med Dissing, Dissing, Las & Dissing

Dit teater
Store kunstnere går i løbet af teatersæsonen på en af teaterbygningens tre scener. De største forestillinger opføres i Store Sal med plads til mere end 300 publikummer og rum for en enestående akustik, mens Lille Sal fortrinsvis bruges til børne- og ungdomsforestillinger med plads til 80 unge hoveder. Foyeren åbner op for publikums sanser med musikalske oplevelser og en palet af udstillinger.

Scenelyset slukkes ikke, når skuespillerne lader masken falde ved sæsonens afslutning. Holbæk Teater udlejer deres lokaler til afholdelse af forskellige firmaarrangementer: koncerter, teaterforestillinger, udstillinger, kongresser, møder, produktpræsentationer etc. Ud fra jeres ønsker planlægges et arrangement med blandt andet mulighed for forplejning i samarbejde med Hotel Strandparken.

Kafe
Lækkerier fra cafeen

En smagsoplevelse
Holbæk Teater finder du en café hvor du inden eller efter en forestilling med god samvittighed kan spise dig mæt i gode, økologiske råvarer serveret på service lavet af biologisk materialer. Du kan sætte dig til bords og bænkesæt og nyde måltidet i en afslappet atmosfære i loungen eller det lille spiseafsnit. Med et personligt årskort får du adgang til alle forestillinger i en hel sæson, og kender du en teaterelsker kan du forkæle personen med et gavekort til en valgfri teaterforestilling.

Bliv rørt og grin med
Teatret tilbyder gode adgangsforhold for kørestolsbrugere og gangbesværede, og med parkeringspladser lige over for Holbæk Teater på Borgergårdens p-plads og 10 minutters gang fra Holbæk station er du ikke langt fra en kulturel oplevelse.

På teatrets hjemmeside finder du en kalender over sæsonens forestillinger, og her bestiller du også din billet.


premiumpartner