Har du krøller så har du måske også hørt om Curly Girl metoden? Metoden er udviklet til at pleje og style naturligt krøllet hår, som fremhæver krøllerne og gør håret mere defineret og sundt.

Det handler om at undgå produkter, som indeholder sulfat, silikoner og udtørrende alkohol. Sulfat og alkohol får håret til at blive tørt og kruset. Silikoner skaber en hinde omkring hårstråene, som får håret til at fremstå blødt og glat, men gør det svært for plejende produkter at trænge ind og dermed er ens hår ikke sundt indeni, kun udenpå.

Voks og mineralolie er ikke godkendt som ingredienser, da de ligeledes skaber en hinde om håret, og kun kan vaskes ud med sulfatshampo.

Beauty Hair i Holbæk er stolte over at blive forhandler af Innersense Organic Beauty produkter, som er 100% godkendt af Curly Girl.

De anbefaler at du behandler dit hår så nænsomt som muligt, hvilket blandt andet indebærer så vidt muligt at undgå varmeprodukter, undgå børstning – brug fingrene eller en bredtandet kam – og red det kun med balsam i.
Nogle udskifter shampoo ud med balsam, så man kun bruger balsam (dette kaldes balsamvask). Men der findes også tre forskellige shampooer fra Innersense. De betegnes som ”Low poo shampoo”, hvis balsamvask ikke fungerer. De indeholder nogle milde sulfater, som er godkendte i forhold til Curly Girl metoden.

Ellers vil en typisk rutine for en person på CG metoden lyde således:
Vaskebalsam (eller low poo)
Plejebalsam
Leave-in produkt
Krøllecreme/mousse, gel og olie.
Man styler med diffuser/softstyler med kold/ middel varme eller lader det lufttørre og krammer til sidst cast (gel som er stift) ud af håret, så det bliver blødt.

Beauty Hair har alt hvad du skal bruge til Curly Girl metoden, og de mestrer også en særlig klippeteknik til naturkrøllet hår.

Teknikken er selvfølgelig også baseret på Curly Girl som er en metode der er kendt verden over. Man kommer ind i salonen med håret stylet i krøllerne og klipningen bliver så tilpasset i det tørre hår, lige præcis efter krøllerne – en klippeteknik som gør det lettere for dig at have krøller!

Beauty Hair udfører også “The final wash” – altså den sidste afrensende vask, som dit hår har brug for inden du går igang med at blive Curly Girl.

Besøg salonen og hør meget mere. Du er også velkommen til at ringe på telefon 59445052
Tider bookes via hjemmesiden www.beautyhair.one.

Foto: Beauty Hair