Ønsker du at øge din fysiske og mentale sundhed, så starter din rejse med, at du indser, du er den vigtigste person i dit liv. Måske trænger du til at gøre noget godt for din sundhed og passe bedre på din krop. Måske lever du alt for stresset og mangler ro. Al forandring har en begyndelse, og det starter med, at du vil forandringen; at du ønsker at få mere glæde i dit liv, mindre stress, mere balance, mindre smerte og måske lidt mere kærlighed.

At kontakte Cristina Simonsen er en god start. Cristina er Bowen terapeut og har som sådan specialiseret sig i en bestemt for healing massage, hvor kroppen svarer retur med forbedringer der hvor der er brug for det. Filosofien bag den holistiske Bowen Terapi er, din krop har helt styr på hvor årsagen til skævheder og skavanker stammer fra. Så derfor er din krop også den bedste til at genoprette ubalancerne, uden alt for meget indblanding fra behandlerens side.

Dyb afspænding og afbalancering
Cristina Simonsens klienter ankommer ofte til klinikken i Jyderup med nogle specifikke symptomer, de gerne vil have hjælp til, men plages også af gamle ubalancer, symptomer og skader, som de måske ikke i første omgang er bevidste om.

Den første behandling bruges derfor som regel på en generel afbalancering af hele kroppen. Ofte vil en del af de problemer man kom for at få behandlet, aftage efter en serie behandlinger. Vedholdende problemer behandles med mere specifikke metoder.

Cristina trækker energi flow samme steder, som man anvender ved reiki healing. Hun arbejder også med de teknikker, hvor man kommer i kontakt med en kropsdel der har været udsat for en skade, og får området til at glemme det.