Gensyn med MARIEHØNEN EVIGGLAD

Sjællands Teater præsenterer MARIEHØNEN EVIGGLAD, der både som børnesang og som teater er blevet en klassiker for de mindste.
Forestillingen er skabt i samarbejde med Teatret st. tv, og har turneret i hele landet siden premieren i 2017. Forestillingen spiller på Teatret Fair Play hvert år som en del af turnéen.
I 2022 kommer MARIEHØNEN EVIGGLAD til Holbæk d. 8.-12. november.

MARIEHØNEN EVIGGLAD spiller for alle fra 2 år og op – både familier og børnehaver.

Alle kender Marie. Hun er glad. Evigglad. Bare ikke når det regner! Ingen har ly til Marie, som får våde kolde tæer. Undtagen Søren selvfølgelig. Men han er så slimet og sneglesnasket…

MARIEHØNEN EVIGGLAD er en fest for sanserne med skønne dukker i en detaljerig scenografi og et nykomponeret musikalsk lydbillede. Publikum sidder i skovbrynet helt integreret i forestillingens univers hvor de sammen med pigen i skoven oplever den velkendte historie om hvordan Marie blev til Madam Snegl.

Halfdan Rasmussens digt om Mariehønen Evigglad er et fantastisk oplæg, som alle børn kender. I teatret er historien blevet udvidet, så den i øjenhøjde med de små tilskuere sætter fokus på det der svære noget med venskab.

MARIEHØNEN EVIGGLAD er skrevet af Betina Grove, der også selv står på scenen. Betina Grove er stifter af Teatret st. tv, og hun har spillet med i stort set alle teatrets forestillinger. På Teatret Fair Play har hun desuden medvirket i VORES FORESTILLING OM SARA, MILKWOOD, DET LØBER LØBSK og HESTEN SOM STEG OP FRA HAVET.

Læs mere og køb billetter på www.sjællandsteater.dk

Fakta om forestillingen:

MARIEHØNEN EVIGGLAD er en samproduktion mellem Sjællands Teater og Teatret st. tv.

Forestillingen er for alle fra 2 år og op og varer ca. 30 min.

Spilletider på Teatret Fair Play, Borchsvej 3, 4300 Holbæk:
Tirsdag d. 8. nov. kl. 9.30 + 11.00
Onsdag d. 9. nov. kl. 9.30 + 11.00
Torsdag d. 10. nov. kl. 9.30 + 11.00
Fredag d. 11. nov. kl. 9.30 + 11.00
Lørdag d. 12. nov. kl. 9.30 + 11.00

Medvirkende: Betina Grove
Dramatisering: Betina Grove
Instruktion: Henrik Steen Larsen
Scenografi og kostume: Tanja Bovin
Komponist: Sune Skuldbøl Vraa
Lys, teknik og værksted: Jakob Ebbe

 

Pressefoto