Onsdag den 9. og torsdag den 10. august går ”March mod Ensomhed” gennem Holbæk Kommune. Patrick Cakirli står bag konceptet, hvor han hvert år uge 32-41 vandrer 2.000 kilometer gennem Danmark i den gode sags tjeneste.

Begivenheden sætter nemlig fokus på ensomhed og samler ind til Ensomhed Danmarks Landsindsamling.

Patrick går ikke, medmindre han har følgeskab. Har han ikke det, står han helt stille. På den måde bliver vandringen symbol på vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed.

I år er sjette gang, at Patrick vandrer Danmark rundt, og du kan snøre vandrestøvlerne og gøre ham følgeskab, hvis du har lyst. På den måde er du med til at bakke op om kampen mod ensomhed.

Det er gratis at deltage, og du bestemmer selv, hvor og hvor langt du vil gå med.

Onsdag den 9. august går Patrick fra Asnæs kl. 8.00 til Rådhuspladsen i Holbæk. Han er fremme omkring kl. 14.30, hvor der er velkomst samt frugt og lidt at drikke til Patrick og hans følgere.

Torsdag den 10. august går Patrick de 36,5 km videre fra Rådhuspladsen i Holbæk Frederikssund Rådhus. Kl. 7.30 samles de, som gerne vil følge Patrick god på vej. Svinningebageren giver et stykke kringle, og Holbæk Kommune giver kaffe og te, mens Patrick byder velkommen og giver lidt praktiske informationer om turen.

Du kan se hele programmet her:

https://holbaek.dk/nyheder-og-presse/nyheder/frivillighed-og-faellesskab/2023/march-mod-ensomhed-2023/

Foto: ABW