Optikerkæden er for femte gang i træk certificeret som en af Danmarks bedste arbejdspladser af Great Place to Work.

Bag certificeringen står Great Place to Work. Til grund for certificeringen ligger anonyme spørgeundersøgelser blandt Louis Nielsens medarbejdere. Foto: Morten Degn.

Great Place to Work har for femte år i træk certificeret Louis Nielsen som en af Danmarks bedste arbejdspladser. Det blev slået fast onsdag den 12. oktober, da certificeringen blev offentliggjort.

Certificeringen gives til virksomheder, hvor tillid og høj arbejdsglæde er vigtige parametre og den er baseret på en omfattende anonym spørgeundersøgelse blandt virksomhedens medarbejdere.

– Når medarbejderne har det godt, så er kunderne også mere tilfredse. Det hænger uløseligt sammen. Vi arbejder målrettet på at være en arbejdsplads, hvor arbejdsglæde, ambitioner og empati går hånd i hånd, fortæller adm. direktør Mads Nygaard.

Til foråret rangeres de danske virksomheder, som har opnået certificeringen. Tidligere i år blev Louis Nielsen kåret som Danmarks bedste arbejdsplads blandt unge under 25 år og den anden bedste arbejdsplads i Danmark.

– Vi håber på igen at få en topplacering, fortæller Mads Nygaard.

Stor undersøgelse blandt medarbejderne

Great Place to Work, som bl.a. støttes af Dansk Erhverv, står bag den uvildige undersøgelse. I alt har mere end 25.000 medarbejdere fra 117 danske virksomheder deltaget i Great Place To Works undersøgelse.

Værd at vide

Louis Nielsen er for femte gang i træk certificeret som en af Danmarks bedste arbejdspladser. Great Place To Work er den førende globale virksomhed inden for anerkendelse af arbejdspladser, og hvert år undersøger organisationen tusindvis af virksomheder i hele verden. Det har gennem 30 års arbejde givet indsigter og erfaringer fra adskillige millioner af medarbejderes fortællinger om deres arbejdspladser. I alt har Louis Nielsen flere end 1000 medarbejdere i Danmark fordelt på 80 butikker og et hovedkontor i Aalborg, hvor det hele begyndte i 1979.

Pressefoto