Hos Annie D fører de gode danske kvalitetsbevidste tøjmærker, så du kan føle dig godt tilpas i et sæt fra butikken. Her er der nemlig både fokus på kvalitet og pasform. Med et sortiment i str. 34-56 er der stor mulighed for at finde noget, der passer til de fleste kvinder. Fordi mode er for alle. Annie D sikrer kvaliteten af tøjet, ved selv at importere størstedelen af alt det de sælger.

Samtidig med at butikken fører de smukke danske mærker, har Annie D en leverandør i Paris, der leverer fine franske tøjstykker fra modens hovedstad. Dette samarbejde resulterer i, at butikken på Munkholmvej én gang hver måned kan tilbyde dig et smukt sæt fra Paris. Et sæt der med garanti vil få din omgangskreds til at spørge ind til, hvor du dog har fundet sådan et smukt sæt?

Følg med på Facebook
Du kan følge med i, hvad der sker i butikken på dens Facebookside ”AnnieD.dk”. Her udgiver butikken nyheder om butikken og deler inspiration med kunder og følgere. Her inviteres du også til forskellige arrangementer, som Annie D enten afholder eller deltager i. Eksempelvis afholdes der jævnligt modeshows, hvor den nyeste mode bliver vist frem, så du kan få den bedste oplevelse og inspiration til dit eget look.

Med et stort udvalg af både stilfuldt hverdagstøj og festtøj er Annie D altså virkelig besøget værd. Og hvis du ikke kan finde lige det, du netop søger i butikken, kan de ofte skaffe det hjem til dig.

Du kan læse mere om butikken her.