Har du overtaget en gammel have, der trænger til en kærlig hånd, kommer Holst Haveservice hjertens gerne til din undsætning. De har maskinerne og ekspertisen til hurtigt og effektivt at kunne beskære buskene, fælde træerne samt fjerne stubbe og genstridige rødder.

Med deres viden om planter og havedesign kan de vejlede dig i hvilke buske og træer, du bør beholde, og hvilke der skal videre til brændeovn og kompostering. Når de er færdige, har du en trimmet have, med jord klar til anlæggelse af nye blomstrende bede, grønne hække, køkkenhave, eller hvad end du måtte ønske.

Det at få sat skik på en vildtvoksende have, der nærmest er blevet en jungle, er kun én af Holst Haveservices kompetencer. De mestrer både det at rive ned og bygge op. Er du så heldig, at der i haven er stedsegrønne buske som taks eller buksbom, kan Holst Haveservice beskære dem, så de får en smuk kugleform. Grønne buske og hække beskåret på en dekorativ måde giver karakter til haven – det fungerer lige godt til den romantiske som den vilde have, hvor formklippede buske danner en smuk kontrast til de mere utæmmede stauder og græsser.

Besøg deres Facebook side her