I dag hvor fabriksfremstillede tekstiler er blevet billigere og udvalget større, skulle man måske tro, at markedet for håndarbejde er dalende, men det mærker man ikke hos Svinninge Garn, hvor indehaver Lisa Petersen har opbygget en kreds af tilfredse kunder i hele landet. Stadigt flere efterspørger og anerkender kvalitet i tekstiler – såvel materialet som udførelsen.

”Det var min mormor der introducerede mig for håndarbejde allerede da jeg var barn, og som teenager blev jeg grebet af hækling og strik. Jeg begyndte at lave mønstre ud fra mine egne ideer, og i mange år var drømmen at få min egen garnforretning,” fortæller Lisa, der er uddannet lærer inden for håndarbejde, håndværk og design.

Svinninge Garn udsprang af en vældig populær strikkeklub, som Lisa startede i 2020. Her kunne deltagerne – både øvede og nybegyndere – altid få hjælp til at knække koden til en opskrift, eller måske ændre lidt ved størrelse eller materialet.

Svinninge Garn forhandler garn fra bl.a. Drops, Permin og Lurex. Butikken har også et udvalg af strikkepinde og knapper samt diverse tilbehør. Drops er Nordeuropas største mærke indenfor garn, håndstrik og design med et stort udvalg af garn i høj kvalitet.

Da Lisa har nogle af Danmarks billigste priser på Drops garn, har Svinninge Garn kunder fra hele Danmark, som glæder sig over den hurtige levering. Kunder i nærområdet kan spare fragten ved at bestille garn online, men da Svinninge Garn er en webshop, skal alle købe garnet online.

Kontakt

Svinninge Garn
Nørre Hovvej 26
4520 Svinninge
2521 0388
Svinningegarn@gmail.com