Mulighederne er mange, og hos Roskilde Flisecenter midt mellem Køge og Holbæk finder du en af landets førende leverandører af keramiske klinker, som er en form for glatte fliser, der er brændt ved en højere temperatur. Klinkerne er fremstillet af jernholdigt og kalkfattigt ler, som giver ekstra hårdhed. Derfor er klinkerne så velegnede som gulvbelægning – de er nemlig næsten umulige at slide op og særdeles nemme at rengøre.

Æstetisk er der heller ikke noget bedre end klinker, som fås i mange farver og stilarter og giver ethvert rum et luksuriøst præg. Tag et blik på Roskilde Flisecenters hjemmeside, hvor du kan se et udvalg af de mange indretningsmuligheder.

Roskilde Flisecenter har over 30 års erfaring – de leverer både fliser, klinker og mosaik af høj kvalitet til både private og erhverv – til brug både inde og ude.

Her møder du medarbejdere, der ved alt om de forskellige flisetyper og kan give dig en kompetent vejledning med udgangspunkt i dine unikke behov, uanset om du skal indrette en terrasse eller et køkken, en stue eller et badeværelse.

Roskilde Flisecenter ApS 
Hovedvejen 181B
4320 Lejre
50 81 54 22
Info@roskilde-flisecenter.dk

Følg Roskilde Flisecenter på Facebook