Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 2024/08/19 til 2024/08/27.

Cyklist og bilist stødte sammen – Ringstedvej/Tjørnedevej, Igelsø, Holbæk

kl. 08.58 skete et uheld ved Igelsø, hvor en 20-årig mand fra Odsherred kom kørende på cykel ad Ringstedvej. Cyklisten skulle svinge til venstre ad Tjørnedevej, men fejlbedømte en bagfrakommende bils hastighed og svingede ud foran bilen.

Bag rattet sad en 29-årig mand fra Holbæk, som ikke kunne nå at bremse, men påkørte cyklisten, som røg op på kølerhjelmen. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor den 20-årige cyklist blev kørt til traumebehandling på sygehuset.

Politiet optog rapport om uheldet og afhørte vidner på stedet. Den 20-årige mand pådrog sig alvorlige skader efter sammenstødet, men hans skader var ikke livstruende.

Hash på stationen – Jernbaneplads, Holbæk

Kl. 16.35 var en patrulje forbi Holbæk Station, hvor de traf to unge mænd. Den ene, en 17-årig unge mand fra Holbæk, virkede påvirket af euforiserende stoffer, og blev fundet i besiddelse af 0,42 gram hash. Den 16-årige unge mand fra Odsherred, som han var i selskab med, havde ikke noget ulovligt på sig.

Patruljen lagde efterfølgende vejen forbi den 17-åriges hjem, hvor de fandt yderligere 58,12 gram hash. Han blev sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer, og hans forældre og de sociale myndigheder blev orienteret om sagen. Hashen blev beslaglagt og han vil senere høre mere fra politiet i sagen.

Lastbil tabte stabilgrus på kørebanen – Slagelsevej/Møllevej, Jyderup – Holbæk

Kl. 08.52 anmeldte en borger, at han netop have standset en lastbil, han havde kørt bagved. I forbindelse med kørslen var lastbilens lad begyndt at tippe, om lastbilen havde tabte ca. 6 m2 stabilgrus ned på kørebanen på en strækning på ca. 150 m, inden det lykkedes for bilisten at standse lastbilen og gøre chaufføren opmærksom på, hvad der var sket. Det viste sig, at bagsmækken var sprunget op. Det firma, der ejer lastbilen, sørgede for at rydde op på vejen, og lastbilen blev sendt til reparation pga. den defekte bagsmæk.

Legotyve stoppet – Frejasvej, Holbæk

Kl. 16.48 blev en patrulje sendt til en legetøjsbutik i Megacentret, hvor to mænd var mistænkt for at stjæle to dyre Legokasser til en samlet værdi af 5720 kr. Den ene mand blev stoppet ved kassen, hvor han forsøgte at smugle den forbi uden at betale. Den anden mand nåede ud på P-pladsen, hvor blev tilbageholdt.

Politiet kom frem og sigtede en 42-årig og en 25-årig mand, begge fra Århus. I de mistænktes bil fandt politiet tyvekoster fra et sengetøjsbutik i Megacentret, hvor der var stjålet en badekåbe og seks pakker gardiner. I deres bil var desuden en lang dynejakke, hvori der var syet store lommer i til at gemme tyvekoster i.

En 34-årig kvinde fra Århus blev truffet i bilen, og på sengebutikkens overvågning kunne man se, at de tre havde stjålet i forening, så hun blev også sigtet i sagen. På videoen kunne mand se, at den ene tog en morgenkåbe, den anden tog gardinerne og den tredje bar tyvekosterne ud gemt i jakken.

Alle tyvekoster blev leveret tilbage til butikken og den mistænkelige jakke blev beslaglagt til sagen. De tre blev sigtet og afhørt til sagerne, som de erkendte delvist. De vil alle senere høre mere fra politiet i sagerne.

Myndigheder på kontrol – Holbæk

Kl 11.30 tog politiet sammen med Skattestyrelsen og Holbæk Kommune på kontrolbesøg i tre forskellige frisørsaloner i Holbæk. Formålet var blandt andet at undersøge mulige uregelmæssigheder ift indtjening, ansættelsesforhold mm. For politiets vedkommende blev det til en enkelt sag om besiddelse af dopingmidler, da der i den ene salon blev fundet 11 ampuller med testosteron, som ejeren af stedet nu bliver sigtet for.

Narkobilist med amfetamin – Stenhusvej, Holbæk

kl. 18.08 sigtede og anholdt politiet en 36-årig mand fra Skibby for narkokørsel, da han erkendte, at han havde røget hash. I bilen fandt patruljen 1,16 gram amfetamin, som blev beslaglagt. Han fik udtaget en blodprøve og løsladt igen.

 

OPFØLGNING

 

Vold – Sofiemindes Alle, Holbæk

Kl. 21.50 anmeldte pårørende til en 14-årig dreng, at han blev blevet udsat for vold. Den 14-årige havde ventet på bussen ved busstoppestedet på Wegenersvej, da han blev overfaldet af 2-3 mænd, der havde slået drengen i ansigtet og sparket ham i ryggen i forbindelse med at de gik forbi busstoppestedet. De ukendte mænd havde slået den 14-årige i ansigtet med en knytnæve, så han faldt omkuld og efterfølgende blev han sparket i ryggen, hvorefter de fremmede mænd forsvandt fra stedet.

Gerningsmændene beskrives som 19-20 år, ca. 180 cm høje og lyshårede. De var iført sorte hoodies og sorte joggingbukser og sorte jeans. Kontakt politiet på 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Den 14-årige blev kørt på skadestuen efter overfaldet og blev behandlet.