Det er med stor fornøjelse at Holbæk Musik- & Teaterforening præsenterer den nye sæsons forestillinger, som alle vises på Holbæk Teater i efteråret 2024 og foråret 2025

Bestyrelsen for Holbæk Musik- & Teaterforening glæder sig til at vise de forestillinger, de har valgt til publikum i Holbæk, og som noget nyt i år, tilbyder foreningen alle unge under 25 år billetter til kun 95 kr. til deres forestillinger, fordi de så gerne have flere unge i teatret.

Bestyrelsen præsenterer deres forestillinger således:

I denne sæson får vi et glædeligt gensyn med en masse gamle venner på teatret – både Folketeatret og Det Kongelige Teater vender tilbage med storslåede forestillinger om venskab og kærlighed.

Folketeatret præsenterer i år den moderne klassiker DE URØRLIGE, med Preben Kristensen som Phillipe og Arian Kashef som Driss.

De urørlige – pressefoto

Det Kongelige Teater præsenterer forestillingen EKS – et psykologisk trekantsdrama om det moderne parforhold, med blandt andre Birgitte Hjort Sørensen på rollelisten.

Publikumsfavoritterne MusicalDanmark vil endnu en gang fylde teatret med fest og farver med 1991 – en hyldest til 1990’ernes pop- og rockmusik.

Den anmelderroste og prisbelønnede forestilling ARENDT – at se i mørke vil også kunne opleves. Forestillingen om filosoffen Hannah Arendts oplevelser og tanker efter anden verdenskrig er uhyggeligt relevant, og er denne sæsons ”must-see”. Ina-Miriam Rosenbaum indtager scenen som den aldrende filosof.

Arndt. Foto: Emilia Therese

Ingen sæson uden jul, og ingen jul uden latter – endnu en gang byder vi velkommen til Café Liva og årets julekabaret PÅ LOFTET SIDDER KRISEN.                       

Mungo Park gæster også teatret i denne sæson med DEN ALLERSIDSTE DANS, der, som de selv beskriver det er ”…et musikalsk drama fra de allersidste dansetrin i livets svingom”.

Til sidst kan vi præsentere sæsonens mest kunstneriske forestilling: LILITH fra Livingstones Kabinet. En musikalsk tour-de-force om verdens første kvinde.

Læs mere om forestillingerne i sæsonbrochuren eller på Sjællands Teaters hjemmeside, hvor der også købes billetter til forestillingerne.

Den samlede bestyrelse for Holbæk Musik- & Teaterforening glæder sig til at byde velkommen i teatret og til at opleve forestillingerne sammen med publikum.

Læs mere og køb billetter på www.sjællandsteater.dk

Bestyrelsen – pressefoto