Healerhuset
Nygade 6, kl.
4300 Holbæk
54 58 25 15
info@healerhus.com

Følg Healerhuset på Facebook og Instagram

Ayurvedisk behandling i Holbæk
Ayurvedisk behandling er en alternativ behandling, der stammer fra fjernøsten, og gennem tiden har vundet stadig større udbredelse i vestlige lande. Behandlingen baseres på planteekstrakter kombineret med diæter, massage og yoga. Ayurvedisk massage adskiller sig fra andre former for massage ved brugen af medicinske olier, der er målrettet forskellige lidelser. Olien masseres ind i kroppen ved hjælp af forskellige teknikker, herunder strygninger, tryk og cirkulære bevægelser. En af de få steder i Danmark, hvor behandlingen tilbydes, er Healerhuset i Holbæk.

Healerhuset har altid kombineret forskellige behandlingsformer; healingsmassage, healing, Kranio Sakral Terapi, akupunktur/smertebehandling, zoneterapi samt løsningsfokuseret samtaleterapi for både børn, unge og voksne. Som noget nyt arrangerer Healerhuset grupperejser til Sri Lanka for behandlinger med ayurveda-teknikker. Der er læger tilknyttet for diagnosticering inden behandling.

Bedre fysisk og mental velvære
Indehaver Annette Casmose har stor erfaring i hvordan man opnår bedre fysisk og psykisk velvære. Patienterne kommer til Holbæk fra hele Sjælland for at afhjælpe både fysiske smerter og psykiske udfordringer.

I den ayurvediske behandling er målet at optimere det enkelte menneskes fysiske og mentale velvære og samtidig forebygge bedst muligt mod fremtidige sygdomstilfælde. Formålet er at stimulere og balancere kroppens energistrømme og fjerne toksiner fra kroppen. Behandlingen er bl.a. funderet på den taoistiske tro på, at sygdom skyldes, at energistrømmen i kroppen er blokeret. Det sker, når de to modsatte energier Yin og Yang ikke er i harmoni med hinanden.

God hjælp til stress og skader
Alle Healerhusets forløb bygger på grundige konsultationer, hvormed behandlingen omhyggeligt kan tilpasses den enkeltes særlige kropslige og mentale kendetegn. Behandlingerne bliver løbende justeret, efterhånden som kroppen begynder at reagere positivt.

Healerhuset i Holbæk bruger i høj grad teknikkerne til at afhjælpe ryg- og ledsmerter og sportsskader. Teknikkerne er også meget effektive til reduktion af stress og et stadig mere eftertragtet tilbud for rekreative rejser og ferie med fokus på sundhed. Yoga er et godt supplement til ayurvediske behandlinger.

Foto: Healerhuset

sølvpartner