Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jorden rundt på 80 dage

12. august 2017 - 3. september 2017

Oplev Flemming Jensens forestilling “Jorden rundt på 80 dage”. Arrangøren oplyser:

Frit efter Jesper Kleins og Flemming Jensens “Jorden rundt i 80 dage”, som var mere end uforskammet frit efter Jules Verne’s ” Le tour du monde en quatre-vingts jours”.

Jensen og Kleins teaterudgave blev spillet af de to herrer selv – og ikke andre! 2 mand om 52 roller.

I denne nyskrevne udgave bredes det hele ud i større format, og vi udvider personalet, så det lokale folkekor også indgår – både i Paris, Gibraltar, Port Said, Calcutta og Travemünde. Det er altså alt sammen ret langt væk for folk fra Holbæk!

Antallet af skuespillere fordobles til 4 – og én af dem er oven i købet kvinde! Hvilket ville ha’ været helt utænkeligt på Phileas Fogg’s tid. Men nødvendigt i 2017, hvis man ikke vil ha’ ballade.

Verdensdelene vil flimre forbi øjnene af de måbende tilskuere i Museumsgaarden, mens vi er vidner til et af de tidligste udtryk for globalisering. Spændende, fremmede mennesker af anden etnisk herkomst, der dengang føltes så charmerende, fordi de blev dér, hvor de var.

Skønt det jo er en gammel historie, er den faktisk ualmindeligt aktuel og lydhør over for tidens trends, idet den himmelråbende økonomiske ulighed dengang var helt på linje med den nuværende udvikling, hvor kastesamfundet ikke længere kun findes i Indien – men i dagens Europa er bærende element i de mest fremgangsrige politiske bevægelser.

Forestillingen er i farver – og vi garanterer, at der ikke vil blive spillet violin!

Forestillingen spilles i perioden den 12. august – 3. september, dog ikke hver dag. Se de præcise spilledage og køb din billet her.

Detaljer

Start:
12. august 2017
Slut:
3. september 2017

Sted

Holbæk Teater
Vimmelskaftet 27
Holbæk, 4300
+ Google Map
Telefon:
59 43 17 77
Hjemmeside:
http://het.billetten.dk/