JULEBUFFET 2016
Hjemmegjort og fuld af tradition – og kun af de bedste råvarer. Ud af huset, og min. 4 personer fra 11. november, 1. & 2. Juledag samt 27., 28. og 29. december
- Marinerede sild med kapers og løg
- Karrysild med æbler og løg
- Rejer med knust æg, citron og mayo
- Rillette af varmrøget laks med smørfriteret brød
- Pandestegt rødspættefilet, capersremoulade, tyttebær og citron
- Hjemmelavet leverpostej med svampe, bacon og rødbeder
- Svinebryst med karamelliserede løg og æbler
- Julepølse med rørt sennep og rødkål
- Confit af andelår med grønlangkål
- Hjemmelavet ris á l’amande med kirsebærsauce
- To slags koldhævet brød og rugbrød fra Mejnerts Mølle samt smør
Pris pr. pers. 218,-
Smukke røde løg (Foto: http://suri.dk/mad-ud-af-huset2/julebuffet/)
MULIGHED FOR TILVALG (kan ikke erstatte de oplistede retter)
- Fiskehusets gravad laks med rævesauce
- ”Den grønne” julesalat med dressing
- Fastost med julesylt og sprødt
Pris pr. ret/pr. pers. 28,-
Buffeten kan serveres i restauranten mod tillæg.