Restaurant SuRi er nu klar til at præsentere efterårets sæsonbuffet. Buffeten består af seks retter og kan kun bestilles ud af huset til minimum 4 personer.
Forret:
Varmrøget torsk fra egen ovn, peberrodsmayo, rødbede og bacon.
Lakse ceviche krydderurter fra eget drivhus, creme og smørfriteret brød
Stenovnsbrød på økologisk mel fra Mejnerts mølle, med brunet smør
Hovedret:
Langtidsstegt oksefilet, saltbagt selleri og bagte løg.
Mørbrad og SuRi ølbraiseret bryst af Enggaard gris.
Glaserede rodfrugter og kål fra Den Gamle Gaard.
Pommes rissolees og svampesky
Dessert:
Chokolade ganache med variation af æbler fra Østergaard
Citronfromage med sprød hvid chokolade
Pris pr. pers. ved ’varm selv’: 245 kr.
Pris pr. pers. i varmekasse: 258 kr.
Læs mere her.
/Stine Amanda