Bankportalen Mybanker har igen i år kåret den bedste bank i lokalområdet, og vinderen af Bedste Bank i Holbæk 2024 er Arbejdernes Landsbank – Holbæk.

Bankportalen Mybanker formidler kontakten mellem banker og bankkunder, der ønsker at skifte bank. På baggrund af mere end 100.000 tilbud på bankskifte afgivet af mere end 200 bankfilialer og knap 800 bankrådgivere på landsplan kårer Mybanker hvert år de bedste banker i lokalområder på tværs af landet.
I Holbæk er Arbejdernes Landsbank – Holbæk den Bedste Bank.

”Vi har et tæt samarbejde med alle vores partnere, så vi har en god forståelse for, hvem der er rigtig dygtige. Derfor er vinderne ikke en kæmpe overraskelse for os, selvom der er flere, der gør det rigtig godt”, siger Kristoffer Koch Petersen, der er kommerciel chef i Mybanker.

Kåringen som årets bedste bank for 2. år i træk vækker begejstring hos Arbejdernes Landsbank – Holbæk.

”Vi er meget glade for denne kåring. Den viser, at kundeemnerne fra Mybanker er godt tilfredse med vores service, hastighed og rådgivning. Kåringen er også et håndgribeligt bevis på, at rigtig mange nye kunder ender med at vælge os, fordi vi har meget godt at byde på”, siger Bettina Villumsen, privatkundedirektør i Arbejdernes Landsbank i Holbæk.

Stærk konkurrence om bankkunderne
Den bedste bank i området er den bank, der yder den bedste service for deres kunder. Det måles bl.a. på hvilken bank, kunderne oftest vælger, når de skifter bank, samt andre serviceparametre som fx hvem der reagerer hurtigt på henvendelserne, procestider og kvalitative input fra Mybankers brugere.

”Der er en levende konkurrence på bankmarkedet. Vi oplever, at bankerne har stor appetit på at tiltrække nye kunder – og at fastholde eksisterende – og det vil vi gerne sætte fokus på med denne kåring”, siger Kristoffer Koch Petersen fra Mybanker.

Mybanker har kåret den bedste bank i lokalområdet på tværs af landet. Se den fulde liste over alle vinderne her:

https://www.mybanker.dk/artikler/her-er-danmarks-bedste-banker-2024/

Foto: ABW