Investeringsmarkedet rummer utallige forskellige investorer, som har deres egen måde at investere på. Er man grøn og ny på investeringsmarkedet, er man måske ved at finde sig selv og prøve at nå frem til en investeringsstrategi og de investeringsformer, som man vil vælge at satse på. Har man derimod investeret i mange år og derfor også en god portion erfaring med sig i bagagen, er der større chance for, at man har fundet de investeringsformer, som man synes, der fungerer.

Har man mod på det, kan det dog ende med at gavne en selv som investor, hvis man stopper op og gør sig nogle tanker om eventuelt at skifte eller supplere med en anden investeringsform.

Mange alternativer på markedet
Har man kun anvendt én investeringsform gennem tiden, kan der være mange grunde til, at man vælger at blive ved den og ikke prøve kræfter med meget andet. Hvis du ikke har undersøgt alternative investeringsformer, er der en risiko for, at noget af dit potentiale som investor kan gå tabt. Derfor kan du prøve at researche om investeringsløsninger, som du endnu ikke har prøvet.

Et eksempel på en alternativ investeringsform er CFD’er – eller differencekontrakter. En CFD er et investeringsværktøj, som især benyttes af daytradere, og som gør det muligt for investorer at få afkast på prisændringer uden egentligt at eje det underliggende aktiv. En stor fordel ved CFD’er er, at man har muligheden for at handle i langt flere markeder end normalt – læs meget mere om det her.

Overvej et supplement og ikke nødvendigvis et alternativ
Er du tilfreds med din nuværende investeringsform, men har du samtidigt fået øjnene op for en investeringsform som f.eks CFD’er, som du gerne vil prøve kræfter med, er der heldigvis en god løsning på det. Du skal ikke nødvendigvis se CFD’er som en erstatning af din nuværende investeringsform – du kan sagtens supplere de to.

Synes du, at det lyder som en stor mundfuld at skulle holde styr på to investeringsformer samtidigt, kan du sagtens tilsidesætte den, du allerede kender, og tage dig tid til at fordybe dig i CFD’er.

Start i det små
Før du kan træffe den endelige beslutning om, hvorvidt du skal fortsætte med to (eller flere) investeringsformer, skal du tage én investeringsform ad gangen og overveje, hvad de hver især bidrager med på din investeringsrejse. Ønsker du at begynde at investere i CFD’er som supplement til din nuværende investeringsform, kan du starte med at prøve med et lille beløb. Og husk, at hvis du ender med at tabe penge på dine investeringer, så kan det trækkes fra.

Før du kan træffe den endelige beslutning om, hvorvidt du skal fortsætte med to (eller flere) investeringsformer, skal du tage én investeringsform ad gangen og overveje, hvad de hver især bidrager med på din investeringsrejse. PR-foto.

 

indlæg2022