holbaek-large

Politirapporten

En 61-årig mand fra Tølløse henvendte sig til det rigtige politi for at orientere om et mistænkeligt telefonopkald fra formentlig en falsk politimand. Den ukendte mand havde oplyst at ringe fra politiet, som mistænkte den 61-årige for at have kørt alt for hurtigt i bil i en by, så han nu skulle betale en bøde. Bøden kunne betales straks med betalingskort via mobiltelefonen ifølge den falske politimand.

Læs mere
Politirapporten

Holberg, fodbold og blinkende lygter

Holberg, fodbold og blinkende lygter
Med DEN POETISKE RAPTUS markerer Folketeatret 300-året for dansk teater og hylder samtidig Ludvig Holberg, der gennem sit virke har slået sig fast som en af Danmarks største kultur-personligheder og teatermænd. DEN POETISKE RAPTUS portrætterer Holberg og minder os samtidig om kunsten og kulturens nødvendige rolle for vores samfund og for et oplyst verdensbillede.

Læs mere

GIVE AWAY - Åmosens Lille Jagtgård

"Jeg synes det er tid til en lille GIVE AWAY og jeg tænkte på mine fine emaljekrus jeg har lavet i både støvet grøn til herrerne og rosa til damerne med Kronhjorte eller rådyr på. Jeg giver 2 stk. væk efter eget ønske. Perfekt til en tur ud i det grønne med en kande kaffe, så er hyggen da hjemme. Samtidig laver jeg et super tilbud på dem, så du kan få et sæt for 130 kr. eller blot et enkelt for 65 kr. Du spare 20 kr. pr. krus."

Læs mere
GIVE AWAY - Åmosens Lille Jagtgård

Sæt ikke sikkerheden over styr, når elcyklen skal luftes på Vestsjælland

Sæt ikke sikkerheden over styr, når elcyklen skal luftes på Vestsjælland
Elcykler er populære på Vestsjælland. Det kan også ses i ulykkesstatistikken, hvor de fylder mere og mere – og med den kommende vinter er der en risiko for, at vi vil se endnu flere ulykker med elcykler. GF Forsikring vejleder i, hvordan du passer på dig selv og din elcykel.

Læs mere

Mariehønen Evigglad kommer på besøg

Sjællands Teater præsenterer MARIEHØNEN EVIGGLAD, der både som børnesang og som teater er blevet en klassiker for de mindste. Forestillingen er skabt i samarbejde med Teatret st. tv, og har turneret i hele landet siden premieren i 2017. Forestillingen spiller på Teatret Fair Play hvert år som en del af turnéen. I 2022 kommer MARIEHØNEN EVIGGLAD til Holbæk d. 8.-12. november.

Læs mere
Mariehønen Evigglad kommer på besøg

Den kollektive trafik skal prioriteres yderligere

Den kollektive trafik skal prioriteres yderligere
Over de seneste måneder har der været mange aflyste afgange på lokalbanerne i Region Sjælland. Udvalget for regional udvikling, uddannelse, kollektiv trafik og internationalt samarbejde har fået en del borgerhenvendelser og udtrykker nu kritik af situationen.

Læs mere

Der sker en masse i Holbæk - Det sker

Følg Dit Holbæk på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-holbaek.dk


Bliv partner og styrk dit salg