holbaek-large

Lysere tider

Trods forårsfornemmelser med sol og fuglefløjt fra oven er der stadig regnvåde haver og marker omkring Tølløse. Mange tak til Lisbeth Jørgensen for billedet.
Læs mere
Lysere tider

Særudstillingen Accessories

Særudstillingen Accessories
Hvad har kvinder brug for? Tasker, handsker, tørklæder, hatte, kapper, kraver, sko, brystsmække, manchetter, muffer og en gavmild mand med penge! Med særudstillingen Accessories sætter Holbæk Museum fokus på det, der gør kvindedragten komplet.
Læs mere

Reform af udligning kan gavne Holbæk

Regeringens udspil til en udligningsreform ser umiddelbart positivt ud for Holbæk Kommune. Udspillet er et oplæg til forhandling, og der er således ikke konkrete tal for Holbæk Kommune på nuværende tidspunkt. Borgmesteren er også tilfreds med, at regeringen lægger op til at lægge flere penge ind i udligningssystemet.
Læs mere
Reform af udligning kan gavne Holbæk

Foredrag: På tur i 1950’ernes København

Foredrag: På tur i 1950’ernes København
Hovedstaden var ved at kæmpe sig ud af krigens skygge, og årtiet byder på store kontraster.... Onsdag d. 26. februar kl. 19 inviterer Holbæk Museumsforening til et foredrag, der holdes af tidligere museumsdirektør, etnolog og forfatter Lene Floris, om 1950’ernes København på Holbæk Museum.
Læs mere

Samkørsel skal styrke borgernes mobilitet

Uden for byerne falder antallet af borgere. Men den enkelte borgers behov for mobilitet bliver ikke mindre af at bo længere fra en større by. Derfor lancerer Kalundborg, Holbæk og Slagelse kommuner i samarbejde med Region Sjælland og Movia app'en NaboGo, som skal gøre det nemmere at dele de tomme sæder i bilerne.
Læs mere
Samkørsel skal styrke borgernes mobilitet

Åbent Hus på Absalon

Åbent Hus på Absalon
Professionshøjskolen Absalon inviterer alle interesserede til Åbent Hus i alle otte uddannelsesbyer med oplæg fra forskellige uddannelser. I Holbæk sker det tirsdag den 25. februar 2020 kl. 17.00-19.00, hvor du kan blive klogere på uddannelsen til sygeplejerske.
Læs mere

Der sker en masse i Holbæk - Det sker

Følg Dit Holbæk på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-holbaek.dk

MailPoet