holbaek-large

Spændende nye gæster hos Sjællands Teater

TALKSHOWET med Audrey Castañeda på Holbæk Teater gæster: Sebastian Klein, Cecilie Beck og Janni Pedersen + overraskelser for øjne og ører

Læs mere
Spændende nye gæster hos Sjællands Teater

Salg af juletræer

Salg af juletræer
Juletræ´s salg Broholmergården samt Rema 1000 (Halvmånen 61, 4300 Holbæk). Opstart den 02-12-22 i Holbæk med salg af juletræer fra kl. 10-17 el. efter aftale. Fredag-søndage i weekender og hele ugen op til jul. Broholmergården samme tid 10-17 i weekenden med OPSTART lørdag d. 26-27/11. og ellers efter aftale. Salg af juletræ´s fødder i plast så træet kan suge vand og holde sig friskt frem til jul - pris: 200 kr.

Læs mere

Skarpt fokus på økonomistyring

Den seneste budgetopfølgning i Holbæk Kommune stiller krav til et skærpet fokus på økonomistyring og kalder på rettidig omhu. Den seneste budgetopfølgning, som de stående udvalg bliver præsenteret for i næste uge, viser, at Holbæk Kommune har et merforbrug på serviceudgifter i 2022 på 26,4 millioner kroner. Samtidig anslås det, at kommunen uden nye politiske beslutninger vil have et merforbrug på 40 millioner kroner i 2023.

Læs mere
Skarpt fokus på økonomistyring

Det forkerte sted at spare for vestsjællandske bilister

Det forkerte sted at spare for vestsjællandske bilister
Manglende vinter-klargøring af bilen med fx vinterdæk og vinter-sprinklervæske kan gå ud over sikkerheden på de vestsjællandske vinterveje, advarer GF Forsikring, der her guider til en vintersikker bil.

Læs mere

BLACK WEEKEND med Lantz Copenhagen

Mystery Bag - det siger sig selv - er en taske fyldt med overraskelser. Vi giver jer én ledetråd, men ej indhold. Så elsker du det uforudsigelige eller har du blot brug for en lækker gave, så er det disse, du skal have fat i.

Læs mere
BLACK WEEKEND med Lantz Copenhagen

Politirapporten

Politirapporten
Politiet rykkede ud til et værtshus, hvor en gæst var blevet slået i ansigtet af en anden gæst på værtshuset. Det viste sig, at en 19-årig mand fra Asnæs havde skader på næsen efter flere slag mod ansigtet, hvilket var sket inde på værtshuset. Den 19-årige var under ophold på stedet stødt sammen med en anden gæst, hvilket havde udviklet sig til lidt tumult.

Læs mere

Mød Julemanden i Birkegårdens Haver

Birkegårdens julemarked er meget specielt, da det er for hele familien og ikke kun de voksne. Her kan børnene dreje det populære Lykke-Jul og ramme en juleklokke og vinde slik. De kan også bruge deres fantasi og male en julekugle, være med til sløjfe-jagt og ride på æsel. Hele din familie kan gå på skattejagt og danse om juletræet. Vi må ikke glemme de søde dyr, og at alle børn får en gratis slikpose. Og lørdag og søndag er det selveste julemanden, som deler dem ud.

Læs mere
Mød Julemanden i Birkegårdens Haver

Multi-Tech A/S søger kontorassistent

Multi-Tech A/S søger kontorassistent
Multi-Tech A/S er en el-installationsvirksomhed i spændende udvikling. De har eksisteret siden 2005 og er løbende vokset gennem årene. Deres hovedkontor ligger i Kalundborg og de har afdelinger i Holbæk, Sorø, Højby og Korsør. De er ca. 235 ansatte i hele koncernen.

Læs mere

Der sker en masse i Holbæk - Det sker

Følg Dit Holbæk på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-holbaek.dk


Bliv partner og styrk dit salg