Der er kendte gæster på programmet, når Sjællands Teater byder indenfor til de to underholdnings-shows:
TALKSHOWET med Audrey Castañeda og HUMØRBUTIKKEN.

HUMØRBUTIKKEN på Holbæk Teater – gæst: Pernille Schrøder
Torsdag d. 29. november kl. 13.00

TALKSHOWET med Audrey Castañeda på Holbæk Teater – gæster: Sebastian Klein, Cecilie Beck og Janni Pedersen + overraskelser for øjne og ører…
Fredag d. 2. december kl. 20.00

HUMØRBUTIKKEN er et hyggeligt talkshow, der byder på underholdning med en gæst, kendt fra tv, film eller teater.
Dagens gæst fortæller om sjove og særlige øjeblikke, der har formet livet og karrieren – og undervejs optrædes med muntre indslag af forskellig karakter.

Sjællands Teater byder velkommen indenfor til en underholdende eftermiddag, der også byder på fællessang og kaffe og kage, som er med i billetprisen.

Humørbutikken på Holbæk Teater bestyres af Brian Kristensen, der udtaler:

Det er ikke første gang, Pernille Schrøder gæster Humørbutikken, og hver gang det sker, går det ikke stille for sig. Pernille er en Danmarks allerstørste revyskuespillere, og når hun folder sig ud på scenen, er man helt tryg. På Sjællands Teater er vi meget stolte over, at vi næste år har Pernille på rollelisten i årets sommerteater i museumsgården med forestillingen DRACULA. Oplev Pernille Schrøder, når hun gæster Humørbutikken og fortæller om sin vej ind i teatret. Og så har hun lovet at give et par numre.

Gæst d. 29. november: Pernille Schrøder

TALKSHOWET med Audrey Castañeda er en sjov og livsbekræftende ”Friday Night”, der altid har interessante gæster i sofaen.
TALKSHOWET byder på grin, inspirerende livshistorier, fælles hjertevarme og et vidunderligt publikum og vil hen over sæsonen være fyldt med spændende gæster. Publikum kan glæde sig til at møde musikere, dansere, kunstnere, komikere, skuespillere, forfattere m.m.

Med i billetten er et glas bobler.

Gæster d. 2. december: Sebastian Klein, Cecilie Beck, Janni Pedersen og Heidi Maxmiling (som den ene af aftenens overraskelser)

Hilsen fra Audrey Castañeda om aftenens gæster:

Sebastian Klein

Jeg er vild med den hyggelige, rolige, lune, kloge fyr. Tænk, at vi nu skal sidde i sofaen sammen og grine, kloges og høre om hans liv – både på og udenfor kameraet. Jeg glæder mig til at lære ham endnu bedre at kende… Og så synes jeg, han er en rigtig mand. En mand, der kan rumme en sofa med 3 stærke kvinder.

Janni Pedersen

Jeg ELSKER Janni og især hendes grin, hendes personlighed og hendes sprudlende glimt i øjet. Hun er så jordnær og ligetil. En gudsbenådet tv-vært, der bare vader ind i folks hjerter, uanset om det er i Go’ Aften Danmark eller i Nyhederne. Og så er hun, sammen med sin mand, en glimrende krimiforfatter. Janni er sådan én man godt gad at være veninde med. Jeg glæder jeg mig til hun gæster os i ”Talkshowet.”

Cecilie Beck

Cecilie Beck har jeg været kæmpe fan af længe. Jeg elsker, at hun står frem og siger sin mening – om det er ”Me too” eller f.eks. hendes forhold til en ”yngre mand.” Der er krummer i hende, hun tør sige fra, stå frem og i høj grad kender hun sit værd. Det synes jeg er hamrende inspirerende. Jeg glæder mig til at høre om hun altid har været så ligetil og bramfri.

Fotograf Heidi Maxmiling – med foto-udstilling i foyeren!

Jeg er SÅ stolt over, at Heidi ville komme med sine fantastiske smukke fotografier af ”Ærlige Kvindekroppe.” De billeder er så smukke, naturlige, ligefremme og vigtige. I en tid, hvor der skal filter og fluff på alt. 100 kvinder i alle aldre og former. Som livet har skabt os. Jeg ved, at Heidi har fået så mange skønne og livsbekræftende historier ud af projektet. Dem glæder jeg mig til at høre om.

Læs mere og køb billetter på www.sjællandsteater.dk

”Denne sæson bliver sidste omgang med både HUMØRBUTIKKEN og TALKSHOWET. Fremover vil Sjællands Teater koncentrere kræfterne omkring vores teaterforestillinger. Vi håber, at sæsonens gæster vil være med til at gøre de sidste arrangementer til en fest!” Udtaler kunstnerisk direktør, Brian Kristensen.

Kommende shows samt priser m.m.:

HUMØRBUTIKKEN på Holbæk Teater
Tirsdag d. 29. nov. kl. 13.00 – gæst Pernille Schrøder
Torsdag d. 30. mar. kl. 13.00 – gæst Kim Hammelsvang
Torsdag d. 27. apr. kl. 13.00 – gæst Ulla Vejby

Pris:175 DKK – inkl. kaffe & kage
Varighed:75 min. ingen pause

HUMØRBUTIKKEN på Slagelse Teater
Torsdag d. 2. feb. kl. 15.00 – gæst Preben Kristensen
Torsdag d. 20. apr. kl. 15.00 – gæst Annette Heick

Pris:175 DKK – inkl. kaffe & kage
Varighed:75 min. ingen pause

TALKSHOWET med Audrey Castañeda på Holbæk Teater
Fredag d. 2. dec. kl. 20.00 – gæster Janni Pedersen, Sebastian Klein, Cecilie Beck og Heidi Maxmiling
Fredag d. 31. mar. kl. 20.00 – gæster annonceres senere
Fredag d. 28. apr. kl. 20.00 – gæster annonceres senere

Pris: 225 DKK – inkl. et glas bobler
Varighed: 120 min. med pause

 

Pressefoto