Kristina, der ejer og driver Krispilates og Yoga, har siden 2015 opbygget et yogaunivers, hvor glæden i, at guide og hjælpe de enkelte deltagere til en yogapraksis og hverdag hvor krop og sind føles allerbedst, er i højsæde.

Hos Krispilates og Yoga finder du 11 forskellige hold fordelt på alle hverdage. Holdene kører i forløb á 8-12 uger og næste forløbsperiode starter mandag den 8.8. og slutter i uge 41.

De faste hold fortsætter, kun afbrudt af lidt ferie, og du beholder din plads på et hold ligeså længe du ønsker det.

Når du først har din plads, så er den din.

Kristina ser sig selv som yogalærer/guide/instruktør, og alle klasser er præget af hendes forkærlighed for bevægelse i flow med sanselighed og meditation i fokus, uanset om det er blide klasser eller mere powerfyldte og styrkende klasser.

Der er altid en plan med en klasse og et hold, og overordnet handler det om, at kunne finde ro, og større bevidsthed og glæde ved både krop og sind. Derfor bliver Kristinas undervisning altid meget intuitiv, da den for hver gang tager afsæt i den energi hun mærker fra deltagerne, når de kommer ind ad døren i det hyggelige og nybyggede yogastudie i hjertet af Tuse Næs.

Kristina er god til at mærke mennesker og møder dig altid med nærvær, uanset om du er med på et fast hold, en drop-in klasse eller et retreat.

Det vigtigste er nemlig, at du mærker yogaens effekt, ved at lade yogaen tilpasses dig og ikke omvendt.

Hvis du er nysgerrig på, at blive en del af det skønne yogafællesskab, der er i Kristinas studie Yoga Atelieret, så kan du finde mere info om bla de ugentlige hold på hjemmesiden https://www.krispilates.dk/

Her finder du ligeledes kontaktoplysninger, hvis du har brug for en snak med Kristina om, hvilket hold, der vil passe til dig.

Du er også meget velkommen til at følge med på de sociale medier Facebook https://www.facebook.com/krispilates.dk/
og Instagram https://www.instagram.com/krispilates_og_yoga/

Pressefoto