Holbæk Zonecollege
Jernbaneplads 2, 2. sal
4300 Holbæk
Mail: info@zcdskole.dk
Tlf.: 24 40 40 18

Zonecollege på Facebook

Højt uddannelsesniveau indenfor alternativ behandling
Zonecollege uddanner højt kvalificerede behandlere, der gennem de alternative behandlingsformer kan give klienter en professionel behandling. Formålet med skolen er at udbrede den alternative verdens mange muligheder, og af samme grund er det altafgørende, at det er kvalificerede behandlere, som uddannes derfra.

zonecollege2
Kommende zoneterapeuter

Skolen startede i Køge i 1989 og åbnede i 1995 i Holbæk, og der ligger således mange års erfaring i at uddanne dygtige behandler bag Zonecollege. Uddannelsen opfylder alle krav fra Sundhedsstyrelsen, og efter en færdiggjort uddannelse ved Zonecollege kan man blive selvstændig behandler og åbne sin egen klinik.

Uanset, om du vil have en hel uddannelse i en bestemt behandlingsform og muligheden for at blive selvstændig behandler, eller om du vil lære noget til eget behov, så vil du kunne nyde godt af skolens tilbud. Du får en fagligt funderet indsigt i, hvordan du kan tage hånd om din egen sundhed, samt hvordan du kan hjælpe andre.

Fire uddannelsesområder
Kroppen ved meget om, hvordan vi får det bedre, og det er derfor vigtigt, at kroppens evner anerkendes. Zonecollege lægger vægt på kroppens store muligheder for at hjælpe sig selv til en bedre balance. I et samarbejde med behandler og klient kan kroppen selv være medhjælpende til at få til bedre, når den har det skidt.

Det er essensen af, hvad man lærer på skolen, hvor der udbydes 4 forskellige uddannelser, nemlig zoneterapiuddannelsen, kraniosakraluddannelsen, akupunkturuddannelsen og massøruddannelsen. Alle disse 4 uddannelser er RAB godkendte, hvilket giver skolens uddannede behandlere lov til at bruge titlen registreret alternativ behandler.

I alle uddannelserne vil du blive klædt godt på til at kunne blive selvstændig behandler, da du indenfor alle 4 uddannelser desuden vil blive undervist i anatomi, fysiologi, sygdomslære, kost, vitaminer og mineraler. Til slut i forløbet vil der være undervisning med fokus på markedsføring, der vil lære dig om vigtige ting i forhold til åbning af selvstændige klinikker.

Mette Olsen
Mette Olsen

En solid og anerkendt uddannelse
På baggrund af det høje uddannelsesniveau og de mange års erfaring, som Zonecollege har bag sig, er du gennem undervisningen på skolen sikret en anerkendt uddannelse. Du vil få muligheden for at blive selvstændig behandler med egen klinik, da uddannelsen igennem de mange forskellige forløb giver dig kompetencer specifikt indenfor dit valgte uddannelsesområde og generelt om sygdoms- og sundhedslære samt markedsføring, hvilket ruster dig til at åbne din egen klinik.

Zonecollege kan også tilbyde dig en række kurser, som du kan tage, hvis du er interesseret i at lære mere om alternative behandlinger for dit eget helbreds skyld eller som supplement til en anden uddannelse. Du er velkommen til at kontakte skolen og skolelederen Mette Olsen for yderligere informationer om kurserne.

Er du nysgerrig om de kurser og uddannelser, som Zonecollege tilbyder, kan du deltage i de gratis seminardage, hvor du kan få afklaring på dine spørgsmål. Disse seminarer kan du tilmelde dig til på hjemmesiden, hvor du også kan læse mere om de enkelte uddannelser og kurser.

Kontakt uddannelsen


sølvpartner