vucNordvestsjællands HF & VUC
Slotshaven 5
4300 Holbæk
Tlf. 59 48 03 48
holbaek@nvsvuc.dk

Følg Nordvestsjællands HF og VUC på Facebook 

Følg Nordvestsjællands HF og VUC på Instagram 

Åbningstider
Mandag-torsdag kl. 8-14.30
Fredag kl. 8-13

vuc2Uddannelse er fremtiden
Overalt i dagens Danmark er der ét emne, som stort set alle er enige om: at vi er på vej mod en fremtid, hvor der bliver brug for alle, der har en mulighed for at uddanne sig. Det bedste, som et ungt menneske kan gøre for sig selv og for det samfund, som vi alle er en del af, er at tage en uddannelse. Det gælder ikke mindst for de unge, der skal afslutte folkeskolen på en konstruktiv og fremadrettet måde og for de unge, som skal i gang med at forberede sig til et aktivt arbejdsliv.

For tiden fortæller alle forudsigelser, at der vil komme til at mangle hænder overalt, fordi de ældre årgange, der forlader arbejdsmarkedet er langt flere end den tilgang, der er til arbejdsmarkedet. Der skal kort sagt mere faglært arbejdskraft til i de kommende år for at holde Danmarks tandhjul i gang.

Et godt uddannelsessystem
Der er så mange forskellige uddannelser at vælge imellem for den unge, som er ved at forlade folkeskolen, og som skal i gang med at videreuddanne sig. HF og VUC skolerne tilbyder en lang række grundlæggende og videregående fag, en komplet og kompetencegivende uddannelse med gode færdigheder, som vil ruste eleverne til den helt rigtige erhvervsrettede fremtid.

vuc1Hils på Nordvestsjællands HF og VUC
Det er aldrig for sent at overveje en videreuddannelse på Nordvestsjællands HF og VUC, som har kontorer og uddannelsestilbud både i Holbæk og i Kalundborg.  I Holbæk ligger skolen ude på Slotshaven 5 – klos op ad det store grønne område ved Kikhøj og Knudskov – og i Kalundborg skal du ind midt i byen på J. Hagemann-Petersens Allé nummer 3 lige før Kultur- og Idrætshallerne.

Både i Holbæk og i Kalundborg er der et levende og sundt undervisningsmiljø, hvor elever i alle aldre sætter sig individuelle og fælles mål sammen med lærerne for at opfylde deres fremtidsdrømme. Her møder vi studerende, som har en klar fornemmelse af, hvad de ønsker med deres uddannelse, men vi møder også de unge, som ikke har haft den store succes i folkeskolen, men trods alt håber at kunne gennemføre en uddannelse. Et håb, som bliver til virkelighed for mange på Nordvestsjællands HF og VUC.

Søg mere viden
Alle, der ønsker at starte på en af de mange studieretninger, som står beskrevet på skolens hjemmeside, opfordres til at orientere sig dér eller besøge skolerne.

Og skolernes vejledere sidder klar ved telefonen til at rådgive om de mange spændende tilbud, ligesom du kan vælge at sende dem en mail.

Skolens hjemmeside er en guldgrube af information og beretninger om unge, der er i gang med en uddannelse. Nordvestsjællands HF og VUC glæder sig til at høre fra dig, der går din fremtid seriøst i møde, med et ønske om at Danmark også fremover skal være et godt land at arbejde og leve i.


sølvpartner