Marliese’s Gårdcafé
Langdal 4
4305 Orø
Tlf. 59 47 07 44 / 20 57 42 44
info@marliesesgaardcafe.dk

Følg Marliese’s Gårdcafé på Facebook 

Økologisk oase på Orø
Når foråret for alvor er ankommet, og kalenderen siger maj, åbner Marliese’s Gårdcafé for sommersæsonen, og turister fra nær og fjern nyder Marlieses gode bagværk og velduftende kaffe i det prægtige omgivelser på Orø.

Men allerede i påsken er cafeen åben for gæster, der vil smage Marlieses lækre lagkage eller vafler med vaniljeis og lade roen sænke sig i den smukke gårdhave. Og hvis vejret ikke arter sig, rykker gæsterne indenfor i den gamle staldbygning fra 1905, der i dag huser den hyggelige café. Året rundt holder gårdcafeen på Orø arrangementer og selskaber for op til 40 personer.

Mesterbager
Cafeen udvælger sine råvarer efter økologiske principper, og kunne i 2012 smykke sig med Det Økologiske Spisemærke i Guld. Det var kun tre år efter Marliese og hendes mand Claus byggede stedet op og gav det nyt liv. I 2013 lagde H.M. Dronningen og H.K.H. Prins Henrik vejen forbi Orø, og regentparret benyttede lejligheden til at nyde kaffe og havtornlagkage i Marliese’s Gårdcafé.

Marlieses høje standarder sikrer dig spændende smagsoplevelser, og det gælder ikke bare på den parameter, der hedder økologi. Også glutenintolerante og veganere kan få serveret lækre kager i cafeen på udvalgte dage. Der er ikke den kage, Marliese ikke kan bage, ofte tilsat lokalt producerede økologiske ingredienser som kaffe, æblemost eller vin.

På kagebordet finder du en række eftertragtede gengangere, bl.a. birkeskagen med blå birkes og chokolade og käsekuchen med skyr og citron. Marlieses lagkager er et kapitel for sig, og udover havtorn kreerer hun dem med bl.a. hindbær, jordbær, espresso og kirsebærbrændevin. En af favoritterne er uden tvivl Valnød Cappuccino lagkagen med Amaretto (den italienske mandelikør).

Lokale specialiteter i gårdbutikken
Efter en hyggestund i cafeen må du ikke snyde dig selv for et besøg i gårdbutikken med udsøgte lokale Orø-specialiteter. Her kan du bl.a. finde Orø-honning der kommer fra bistaderne i gårdcaféens have, chokolade samt saft, syltetøj og vingummi af havtorn. Butikken har også håndlavede smykker og hudplejeprodukter

Kunderne siger…
”Lækre kager i skønne omgivelser” – Anja

”Rigtigt hyggeligt sted med dejlige kager og super betjening” – Ida

”Simpelthen skønt bagværk – tålmodighed belønnes” – Kristian

sølvpartner