Restaurant Vestersøen
Slotsvolden 7
4300 Holbæk
Tlf.: 59442070

Følg Restaurant Vestersøen på Facebook

Åbningstider
Mandag-onsdag 12.00-22.00
Torsdag-lørdag 11.00-22.30
Søndag 11.00-22.00

En bid af Østens lækkerier i midten af Holbæk
På Slotsvolden i Holbæk finder du Restaurant Vestersøen. Lokalerne er smagfuldt indrettet i østlig stil; med rene linjer, smukke lamper, og imponerende vægdekorationer. Farverne er afdæmpede, hvilket lader plads til det farveorgie af mad, restauranten byder på. Vestersøen serverer autentisk mad fra det kinesiske køkken, mongolsk barbeque og sushi. Der serveres både a la carte og som buffet.

En aften i godt selskab
Det søde personale er altid klar til at give gæsterne en god kulinarisk oplevelse i hyggelige omgivelser med en smilende og jordnær betjening. Man føler sig straks velkommen, for på Restaurant Vestersøen er der plads til alle. Den rummelige restaurant har plads til hele 250 gæster, og hvad enten man er alene, en børnefamilie, et par eller et større selskab, er man garanteret en aften med god mad i rigelige mængder i en hyggelig og afslappet atmosfære. Og man får meget mad for pengene, for priserne er yderst rimelige.

Noget for enhver smag
Restaurant Vestersøens menu er så omfattende, at det er svært at yde den retfærdighed her. Måske kommer du for at nyde deres sushi, måske er du til de klassiske krydderier fra Østen eller de friturestegte lækkerier. And, svinekød, kylling og oksekød indgår i menuen, side om side med de klassiske supper. Det er op til dig selv, om du vil bestille en enkelt ret eller to eller vælger en sammensat menu, med et bestemt antal retter til yderst fordelagtige priser.

Endelig kan du vælge stedets buffet, hvor du kan spise, så meget du lyster. Der tilbydes både frokostbuffet og aftenbuffet på følgende tidspunkter i løbet af ugen: Frokostbuffet: torsdag, fredag, lørdag og søndag fra 11.30 til 15.00. Aftenbuffet: søndag til onsdag fra 17.00-21.15 og fredag og lørdag fra 17.00 til 21.30.

Restaurant Vestersøen har et imponerende udvalg af drikkevarer, en god børnemenu og et lille legeområde til børn.

Hverdag og fest
Restaurant Vestersøen tilbyder take-away og festmenuer, hvor du frit kan vælge et stort antal retter, afhængigt af kuvertantal. Det er også muligt at holde din fest i selve restauranten, for eksempel en fødselsdag eller en konfirmation. Restaurant Vestersøen har åbent de fleste af årets dage. Ring og hør nærmere; mulighederne er mange.

Vil du besøge stedet for en god bid mad, er det altid en god ide at ringe og bestille bord. For selvom der plads til mange på Restaurant Vestersøen, så bliver der hurtigt fyldt op på den populære restaurant.

Kunderne siger på Facebook og Google:
”5 stjerner!!!! SKØNT sted. Super smukt og rigtig lækker mad! Har aldrig været skuffet efter at have besøgt Restaurant Vestersøen. Derudover bliver man betjent af det sødeste personale. Tak for endnu en dejlig oplevelse.” Maria Grønbæk

”Så flot et sted! Rigtig lækker buffet og høflig betjening.” Tutti Madsen

”Lækkert mad. Sød og imødekommende personale/tjenere. Dejligt med buffet, som jo også inkluderer dessert med chokolade fontæne. Vi sad ved lille intim bord/plads. Hyggeligt.” Lillian Madsen

”Flot, stor, lys, kinesisk restaurant. Lækker frisk buffet til rimelig pris. Børnevenligt med legeplads.” Eva Jensen

Kontakt Restaurant Vestersøen

sølvpartner