hotel hoerby faergekroHotel Hørby Færgekro 
Strandvejen 1, Hørby
4300 Holbæk
Tlf. 59 46 01 31
hotel@hoerby-faergekro.dk

Besøg Hotel Hørby Færgekro på Facebook 

Køkkenets åbningstider
Hver dag undtagen mandag.
Aften kl. 18.00 – 20.30.
Dagens ret tirsdag – torsdag.

Ophold ved vandet
På vejen mod Tuse Næs drejer du til højre mod Hørby færgehavn, og følger vejen helt ned til vandet. Dér finder du Hotel Hørby Færgekro i sine smukke omgivelser ved Isefjorden. Hørby var færgested siden 1700-tallet, hvor rejsende fra Holbæk indlogerede sig på kroen, for at styrke sig inden deres videre færd. I 1968 nedbrændte kroen, men blev efterfølgende genopbygget i sin nuværende form.

Et weekendophold på Hotel Hørby Færgekro giver uanede muligheder for afslapning langs den lange kystlinje, hvor der sejles og surfes til den store guldmedalje. Er du en af dem, der helst vil nøjes med at kigge på vandet, er der mange andre udflugtsmuligheder i nærheden: golfbaner, museer, slotte, dyreparker og forlystelsesparker.

hotel koekkenKlassisk kro-mad
Receptionen på Hotel Hørby Færgekro byder året rundt velkommen til mange turister og erhvervsdrivende, der nyder godt af stedets gode mad.

Man skal ikke bo på hotellet for at kunne spise med: Færgekroen er også en velbesøgt restaurant, hvor man kan spise gode traditionelle retter i dansk kro-stil med udsigt til fjorden.

På menukortet finder du bl.a. den berømte Hørbyplatte der, som det passer sig for en ægte færgekro, består af sild, rejer og fiskefilet. På tallerkenen er også leverpostej, mørbradbøf og ost, så ingen går sultne fra bordet.

Diner transportable
Dagens ret kan også bestilles som take away, og køkkenet er ligeledes leveringsdygtig i smørrebrød og menuer til selskaber af alle størrelser.

hotel restaurantSelskaber og konferencer
Du er også meget velkommen til at holde din fest på færgekroen. Foruden 15 lyse værelser og restauranten rummer Hotel Hørby Færgekro selskabslokaler og konferencelokale. Lokalerne har plads til alt fra 10 til 120 gæster, afhængig af bordopstilling.

Her er alle de faciliteter mødedeltagere skal bruge; whiteboard, tavle, flip-over, overheadprojektor, video, TV samt mulighed for internetforbindelse og fotokopimaskine.


sølvpartner

Del på sociale medier