På Tuse Næs, 10 minutter fra Holbæk, er byen skiftet ud med natur. Her, et par kilometer fra stranden, ligger KrisPilates og Yoga, hvor Kristina Petersen har fundet sin egen ro og et kald. For Kristina er glæden ved yoga og pilates en gave, hun ønsker at dele med andre. I sit smukke studie afholder hun yoga- og pilateshold med max 14 deltagere.

Med høj faglighed og intuition har Kristina blik for at tilpasse øvelserne til den enkelte og møde dig, hvor du er.
Hos KrisPilates og Yoga oplever du en undervisning, hvor der arbejdes med kroppen, vejrtrækning og bevægelser i rolige flows. I undervisningen oplever du yoga og pilates i glidende flows, der båder giver dig afspænding og styrke. Din krop og dit sind arbejder sammen i skøn forening, hvilket fjerner spændinger og stress.

Det er svært at afgøre, hvad der kommer først, og uanset set hvilken af de to, du ønsker at pleje, får du hos KrisPilates og Yoga både en stærkere og mere smidig krop, samtidig med at du kobler af mentalt.

Velvære fra inderst til yderst
Hvad end du er øvet eller nybegynder, er der hos KrisPilates og Yoga hold, der matcher dig:

Slowflow er et godt sted at starte, hvis man ønsker den blideste form. På dette yogahold er bevægelserne langsomme, og der arbejdes med ro og gentagelser. På Yogaflow-holdet er der lidt mere intensitet og fokus på styrke. Powerflow er for de meget øvede udøvere, og dette hold involverer også pilatesøvelser.

Hos KrisPilates og Yoga finder du også holdet Yogapilates, som kombinerer det bedste fra to verdener, herunder pilates’ øget fokus på kontakt til din kerne.

Der er også hold målrettet til mænd samt drop-in hold og workshops med forskelligt fokus, eksempelvis dit bindevæv. Kontakt KrisPilates og Yoga hvis du har særlige ønsker; individuelle forløb kan også aftales.

Læs mere her