Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 2021/10/27 til 2021/11/09.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spirituskørsel – Landevejen, Gislinge – Holbæk

Kl. 02.08 stoppede politiet en 58-årig kvinde fa Roskilde, da hun kom kørende på Landevejen i Gislinge, Holbæk. Kvinden blev rutinemæssigt kontrolleret og en alkometertest viste, at hun var påvirket over det tilladte. Den 58-årige blev derfor sigtet for spirituskørsel, anholdt og taget med til en blodprøveudtagelse på sygehuset, hvorefter hun blev løsladt. Når politiet har fået resultatet af blodprøveanalysen, vil den 58-årige høre mere i sagen.

Spiritus og narkokørsel – Holbæk og Roskilde

Kl. 17.51 blev en 24-årig mand fra København anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev standset rutinemæssigt ved Universitetsparken i Trekroner i en personbil, hvor en narkometertest viste positiv for amfetamin og kokain. Bilen blev ransaget uden fund af narko. Den 24-årige blev løsladt efter at have afgivet en blodprøve.

Kl. 20.15 blev en 19-årig mand fra Varde sigtet og anholdt af en patrulje fra færdselsafdelingen, som var på gaden og lave målrettet indsats mod påvirkede bilister i forbindelse med J-dag. Den 19-årige blev stoppet i en personbil på Bonderupvej i Store Merløse, hvor han blæste alkometeret op over det tilladte. Han blev derfor kørt i patruljebil til en blodprøveudtagelse.

Kl. 20.55 på Holbækmotorvejen i Holbæk blev en 23-årig mand fra Kalundborg stoppet i en personbil i en rutinekontrol. Den 23-årige var blev testet med narkometeret, som viste at han var påvirket under kørslen.

Kl. 23.20 stoppede politiet en 39-årig mand fra Holbæk kommune i en bil på Ringstedvej ved Holbækmotorvejen i Holbæk. Den 39-årig blev testet positiv i en narkometertest, så hans køretur stoppede også her. Han blev anholdt, sigtet og taget med til blodprøveudtagelse.

De blev alle løsladt efter at have afgivet en blodprøve, som politiet nu afventer resultatet af, hvorefter de alle vil høre mere i deres sager.

Vold, uorden og slagsmål i nattelivet – Roskilde, Holbæk og Odsherred

kl. 20.08 var en patrulje i Hersegade efter en anmeldelse om uorden på stedet. En dørmand havde tilbageholdt en udadreagerende mand ved indgangen til en natklub. En patrulje kørte til Hersegade, hvor de anholdt en 25-årig mand fra Kirke-Hyllinge, som blev sigtet for vold, da han havde slået, skubbet og spyttet på en 21-årig mand. Mens politiet var i gang med anholdelsen blandede en kvindelig bekendt til den 25-årige sig i politiets arbejde. Politiet anholdt kvinden, en 21-årig kvinde fra Kirke-Hyllinge, som i forbindelse med anholdelse sparkede en betjent over benet. Hun blev derfor sigtet for vold mod politiet. Begge blev taget med til stationen til afrusning i detentionen. De blev begge afhørt til hver deres voldssag og løsladt ud på natten. De vil senere høre mere fra politiet i sagerne.

Kl. 23.34 tilbageholdt dørmændene på et diskotek i Jernbanegade to personer, som havde optrådt voldsomt. Politiet anholdt en 19-årig kvinde fra Jyllinge og en 18-årig mand fra Jyllinge, der begge var spirituspåvirkede og nægtede at efterkomme politiets anvisninger. De blev begge taget med i detentionen for at skabe ro i byen. De blev løsladt senere på natten, da de var faldet til ro igen. Ingen af dem blev sigtet for noget i den forbindelse.

Kl. 00.05 fik politiet anmeldelse om, at der var to mænd, som var ved at ryge i totterne på hinanden ved en natklub i Nygade i Holbæk. En hundepatrulje var hurtigt fremme, men da var optrinnet overstået uden at episoden udviklede sig voldeligt.

Kl. 01.14 kørte en patrulje til en anmeldelse om vold på Trekroner Station i Roskilde, hvor en 14-årig dreng var blevet slået i ansigtet af en ung mand, han ikke kendte. De to mødte hinanden på stationen, og der opstod en konflikt imellem dem, da den ene bad om at låne en lighter. Politiet afhørte den 14-årige og en mistænkt 17-årig ung mand fra Roskilde, som blev anholdt og sigtet for vold mod den 14-årige og taget med til stationen. De sociale myndigheder og de unges værger blev orienteret om sagen. Den 17-årige blev senere løsladt, men er fortsat sigtet i sagen.

kl. 02.23 anholdt politiet en 29-årig mand fra Roskilde, som var kraftigt påvirket af alkohol og optrådte provokerende foran en beværtning i Borchsgade i Roskilde. Han forsøgte at indlede sig i slagsmål, men det satte patruljen en stopper for, da den 29-årige fik lov at sove ud i detentionen.

Kl. 02.54 indgik en anmeldelse om slagsmål foran en beværtning i Nygade i Holbæk. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 36-årig mand fra Hvalsø blev anholdt og sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen. Han blev taget med til Politigården i Roskilde, hvor han blev sat i til afrusning i detentionen. Han blev løsladt lørdag morgen, og kan forvente en bøde i sagen.

Kl. 03.37 indlod tre mænd sig i slagsmål foran et diskotek i Jernbanegade i Roskilde. En dørmand forsøgte at skille mændene ad, men blev i den forbindelse slået i hovedet af en 23-årig mand fra Hvidovre og en 21-årig mand fra Herlev. De blev begge anholdt, sigtet for vold og taget med i detentionen til afrusning. De blev løsladt lørdag morgen, men kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Kl. 03.57 kørte en politipatrulje og en ambulance til en kro på Havnegade i Nykøbing Sjælland til en anmeldelse om vold. En 41-årig lokal mand havde forsøgt at hjælpe dørmanden med en bortvist gæst, som ikke ville forlade stedet. Den 41-årige blev i den forbindelse slået i ansigtet af den opfarende gæst og faldt om. Den 41-årige kom ikke noget alvorligt til, og politiet anholdt en mistænkt 27-årig lokal mand, som blev sigtet for vold mod den 41-årige. Han blev taget med til stationen til afhøring og sagsbehandling. Næste morgen blev den 27-årige løsladt, men kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Uro og uorden – Ladegårdsparken Vest, Holbæk

Kl. 16.29 fik politiet via alarm 112 et opkald om en mandlig gæst i et skur, hvor andre var tilstede. Manden skabte problemer for de øvrige tilstedeværende, idet han var udadreagerende og i den forbindelse havde knust nogle flasker.
Politiet kørte til stedet og fik kontakt til en 35-årig mand fra Holbæk, som blev bortvist fra stedet, da han var faldet til ro ved politiets ankomst. Den 35-årige blev ikke sigtet for noget i anledning af sin adfærd på stedet.

Lyde som skudafgivelse – Nørrevang, Holbæk

Kl. 00.25 fik politiet en anmeldelse fra en lokal mand om, at han havde hørt nogle lyde, som kunne minde om skudafgivelser i området ved Apotekerhaven.
Anmeldelsen medførte udrykning fra flere patruljer, der både afsøgte området ved Apotekerhaven, men også andre steder i Holbæk for at finde årsagen til lyden som angivet i anmeldelsen. Herunder fik politiet kontakt til personer, der også havde hørt tilsvarende lyde komme fra et køretøj, der tidligere var set køre frem og tilbage ad Valdemar Sejrsvej.
Kl. ca. 00.35 lykkedes det politiet i området ved Apotekerhaven at finde et køretøj, hvis udstødningssystemet var i stand til at lave lyde, der kunne minde om skudsalver. Politiet fandt i øvrigt heller ingen tegn på, at nogen havde afgivet skud med et rigtigt skydevåben.

Uro og uorden ved taxa – Jernbaneplads, Holbæk

Kl. 05.49 bad en 31-årig mandlig taxachauffør om hjælp fra politiet, fordi han havde afvist et par mænd, som ville hyre taxaen, som en anden kunde havde bestilt. Det blev mændene så sure over, at de begyndte at pille ved taxaens nummerplade, ligesom de verbalt overfusede taxachaufføren.
På taxaholdepladsen ved stationen fik politiet kontakt til to mænd på 22 og 30 år fra Holbæk, som blev udpeget som de uroskabende på stedet. Den 22-årige var så påvirket, at politiet måtte frihedsberøve ham, så han kunne afruses i politiets varetægt. Politiet forsøger at få klarlagt de to mænds adfærd over for taxachaufføren og hans taxa, så mistankegrundlaget mod dem kan afklares inden eventuelle sigtelser og erstatningskrav.

Cyklist ramt af bilist – Samsøvej, Holbæk

Kl. 12.33 skete et uheld mellem en cyklist og en bilist på Samsøvej i Holbæk. Cyklisten, en 7-årig pige fra Holbæk, kørte i nordlig retning, da han trak ud på vejen bag ved en varebil. I modkørende retning kørte bilisten, en 80-årig mand fra Fårevejle, som forsøgte at bremse, da pigen pludselig befandt sig i hans kørebane. Han påkørte cyklisten, der røg op over bilens kølerhjelm. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor pigen blev bragt til behandling på sygehuset. Politiet underrettede pigens forældre om uheldet, og afhørte bilisten og vidner på stedet. Den 7-årige pådrog sig en mindre alvorlig personskade, og bilisten slap uskadt. Politiet optog rapport i sagen for at belyse omstændighederne omkring uheldet.

Machete fundet i kælderrum – Ladegårdsparken, Holbæk

Kl. 00.07 anmeldte en borger, at han havde fundet en lang kniv – en såkaldt machete -ved et kælderrum i Ladegårdsparken. En patrulje kørte til Ladegårdsparken, hvor politiet sikrede macheten, der blev taget med til stationen. Politiet undersøger nu sagen nærmere, og vi vil gerne rose borgeren for at anmelde fundet.

Færdselskontrol på Vestsjælland – Holbæk, Kalundborg og Odsherred

Politiet var onsdag eftermiddag/aften på en stor færdselskontrol på Vestsjælland med flere patruljer, der kørte i Holbæk, Svinninge, Jyderup, Hørve, Snertinge, Fårevejle, Asnæs, Nørre-Asmindrup og Nykøbing Sjælland i tidsrummet mellem kl. 12-21.

Fire bilister anvendte håndholdt mobiltelefon, hvilket foruden bøden udløser et klip i kørekortet. Tre bilister gav ikke tegn med blinklyset, tre havde forkert lys på bilen, to kørte over spærrelinjer, to efterkom ikke skilte om anvisninger for færdslen. En bilist havde ikke sikkerhedssele på, en bilist havde ikke medbragt sit kørekort, en bil havde fejl eller mangler, en havde nedslidte dæk og en havde tildækket nummerpladen. En bilist kørte ud for ubetinget vigepligt, og kan nu foruden bøde forvente en klip i kørekortet. En bil var ikke indregistreret og forsikret, og på bilen sad en nummerplade, som tilhørte en anden bil. Politiet stoppede også to cyklister, som kørte i de mørke timer uden lys på cyklen. De kan alle forvente en bøde i sagen.

Politiet standsede fire spiritusbilister og en narkobilist, som alle blev anholdt, sigtet og fik udtaget en blodprøve, hvorefter de blev løsladt. En af de anholdte blæste alkometeret over 2,0 promille og fik taget den bil han kørte i.

Kl. 14.20 blev en 49-årig mand fra Litauen med bopæl og arbejde i Danmark, blev standset på Hovedgaden i Svinninge, med en promille på over 2,0. På grund af den høje promille falder sagen ind under reglerne om vanvidsbilisme, så politiet beslaglagde den varebil, som den 49-årige kørte i. Bilen tilhørte den 49-åriges danske arbejdsgiver, som ønskede beslaglæggelsen forelagt retten, som nu skal tage stilling til sagen.

Kl. 14.25 på Tuborgvej i Fårevejle blev en 27-årig mand fra lokalområdet rutinemæssigt standset i en personbil. Han testet positiv for hash i en narkometertest,

Kl. 14.58 på Kalundborgvej i Holbæk blev en 50-årig mand stoppet af en patrulje i en personbil. En alkometertest viste, at han havde en promille over det tilladte.

Kl. 17.12 på Madvigs Plads i Nykøbing Sj. stoppede politiet en 65-årig mandlige bilist fra lokalområdet, der blæste alkometeret over det tilladte.

Kl. 19.35 på Kalundborgvej i Holbæk standsede betjentene en 50-årig mand fra Holbæk, der kørte bil selvom han havde indtaget for meget alkohol.

Politiet afventer nu resultatet af blodprøveanalyserne, hvorefter de sigtede vil høre mere i deres sager. De mindre alvorlige færdselslovsovertrædelser lavede betjentene på bødeappen, og der vil borgerne allerede nu have fået en bøde i deres E-boks.

Mistænkelig mand i supermarked – Bygaden, Kundby, Svinninge – Holbæk

Kl. 18.29 fik politiet en anmeldelse om, at en mand i forbindelse med indkøb i et supermarked havde medbragt en taske, hvor et vidne havde set flere knive og måske et skydevåben. Manden havde ikke begået noget strafbart i supermarkedet, som han efterfølgende havde forladt.
Politiet kørte til området med flere patruljer, som fik klarlagt, hvem den mandlige kunde kunne være. Han blev opsøgt på sit tilholdssted, hvor politiet fik kontakt til en 45-årig mand uden fast bopæl. Han havde besøg af en 46-årig mand fra Svinninge, og begge mænd, der var påvirket af narkotika, blev anholdt med baggrund i den modtagne anmeldelse.
Politiet fandt tasken efterladt ved supermarkedet, og den indeholdt ved nærmere undersøgelse flere knive og en slags gaspistol, som den 45-årige mistænkes for den ulovlige besiddelse af. Den 45-årige var ved anholdelsen i besiddelse af en kniv. Ved ransagning af tilholdsstedet fandt politiet en række betalingskort, sundhedskort og kørekort tilhørende andre personer end de to anholdte.
Begge anholdte blev bragt til politistationen i Roskilde, hvor de efter et lægetilsyn blev anbragt i detentionen til afrusning. Imens foretager politiet efterforskning i forhold til de fundne, personlige dokumenter for at få klarlagt, om disse måtte stamme fra berigelseskriminalitet og i givet fald hvilken. De to anholdte vil torsdag formiddag blive afhørt til sagerne om overtrædelse af våbenlovgivningen samt foreholdt resultatet af efterforskningen vedr. de personlige dokumenter. Politiet og anklagemyndigheden vil med baggrund i mistankegrundlaget tage stilling til, om de to anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør eller løslades efter afhøring til sagerne.

Mistænkelige lyde – Valdemar Sejrsvej, Holbæk

Kl. 22.37 fik politiet en anmeldelse om, at der i området ved Slotscentret og Valdemar Sejrsvej var hørt tre-fire skudsalver med flere skud i hver skudserie.
Flere patruljer rykkede straks ud til området for at få afklaret, hvad årsagen kunne være. Trods intensiv patruljering i området, der også blev undersøgt for efterladte patronhylstre, fandt politiet ingen tegn på, at nogen havde afgivet skud. Politiet fik under patruljeringen i området kontakt til flere vidner, der uafhængigt af hinanden kunne oplyse politiet om, at de også havde hørt lydene, men at der var tale om køretøjer med særlige udstødninger, der afgav lydene, da de hastigt kørte fra en tankstation i området. På det grundlag foretog politiet sig ikke yderligere i anledning af anmeldelsen.

Narkokørsel – Holbækmotorvejen, Holbæk

Kl. 01.20 anholdt og sigtede politiet en 21-årig mand fra Fårevejle St. for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil i østlig retning ad motorvejen. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Narkokørsel – Rørvangsvej, Holbæk

Kl. 02.24 anholdt og sigtede politiet en 21-årig mand fra Fårevejle St. for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Han var ifølge en narkometertest mistænkt for at være påvirket af hash under kørslen, hvilket den 21-årige var lidt uforstående overfor. En blodprøve, som han fik udtaget, vil blive analyseret til afklaring af, hvorvidt han var påvirket af cannabis under kørslen eller ej.

Tricktyveri – Industrivej, Tølløse – Holbæk

Kl. 15.34 anmeldte en 85-årig mand fra Tølløse, at han havde fået stjålet sin pung med bl.a. kontanter uden for et supermarked. Under indkøb inde i supermarkedet havde han bemærket en fremmed mand, som udenfor havde henvendt sig til ham for spørge om vej kl. ca. 15.00.

Samtidig havde manden fremvist et kort, men den 85-årig forstod ikke, hvad manden sagde. Da den 85-årige var kommet hjem efter indkøbet, opdagede han, at han pung var blevet stjålet. Han havde nu mistanke til manden, der spurgte om vej.

Denne mand blev beskrevet som: mand, østeuropæisk af udseende, 30-40 år, 175-180 cm høj, almindelig af bygning, kort hår, iført sort jakke, grå bukser og medbragte et kort samt en drikkeflaske.

Politiet har nu optaget rapport om tyveri og vil bl.a. ud fra eventuel overvågning i supermarkedet forsøge at få identificeret den mistænkte.

Lov om euforiserende stoffer – Gl. Skovvej, Regstrup – Holbæk

Kl. 16.02 undrede en patrulje sig over, at tre mænd sad i en bil på en parkeringsplads, så politiet valgt at kontrollere dem alle. Kun en 22-årig mand fra Holbæk vil senere høre nærmere fra politiet, som fandt ham i besiddelse af ca. 0,5 gram hash. Det medførte en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer samt beslaglæggelse af hashen med henblik på senere destruktion, når sagen er strafferetligt afgjort. De to øvrige i bilen blev ikke sigtet for noget.

Tricktyveri – Holbækvej, Mørkøv – Holbæk

Kl. 17.03 anmeldte en pårørende til en 85-årig lokal kvinde, at hun havde været udsat for tricktyveri på gaden. Kvinden blev fredag omkring kl. 12.30 stoppet af en mand på Holbækvej ikke langt fra Rævebæk. Manden spurgte om vej til et sygehus, og den 85-årige forklarede, at han skulle til Holbæk for at finde nærmeste sygehus. Manden løb herefter i retning mod stationen. Den 85-årige opdagede efterfølgende, at hun manglede sin pung indeholdende 300 kr i kontanter, og mistænkte at manden havde taget pungen fra hende.

Manden beskrives som: Østeuropæisk af udseende, 30-40 år, 180-190 cm høj, kraftig af bygning. Han var iført joggingbukser og mørk trøje.

Vidner som har set den beskrevne mand i Mørkøv fredag middag, og som kan komme med oplysninger om ham eller et evt. køretøj bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Fire sager om overtrædelse af knivloven – Bysøstræde, Holbæk

Kl. 22.14 traf politiet fem mænd ved et diskotek i Bysøstræde. Patruljen visiterede de fem yngre mænd fra Holbæk og omegn, som kunne mistænkes for at bære våben. En 18-årig, en 21-årig, en 22-årig og en 29-årig blev alle fundet i besiddelse af ulovlige knive. De blev alle sigtet for at overtræde knivloven, da de var i besiddelse af lange knive, som de ikke havde et anerkendelseværdigt formål til at besidde i det offentlige rum. Knivene blev beslaglagt med henblik på konfiskation. De kan alle fire forvente at høre mere fra politiet når sagerne skal afgøres.

Spirituskørsel på knallert – Absalonsvej, Holbæk

Kl. 16.31 sigtede politiet en 30-årig mand fra Holbæk for spirituskørsel på en 30-knallert, efter at han var væltet på den under kørslen, så han havde slået den ene hånd. Han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Narkokørsel på knallert uden styrthjelm – Mellemvang, Holbæk

Kl. 17.09 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 47-årig mand fra Holbæk for kørsel på en knallert uden brug af styrthjelm og i narkotikapåvirket tilstand. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Narkokørsel – Tølløsevej, Tølløse – Holbæk

Kl. 17.32 anholdt og sigtede politiet en 37-årig mand fra Jyderup for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Fyrværkeriloven – Hovedgade, Svinninge – Holbæk

Kl. 22.56 var en patrulje i Svinninge og fik kontakt med en mand, der bar på en bærepose med indhold. Posen viste sig at indeholde 17 kanonslag i forskellige størrelser og effekt samt en sejlgarnsbombe. Politiet sigtede derfor en 22-årig mand fra Hørve for overtrædelse af fyrværkeriloven. De ulovlige effekter blev beslaglagt som bevis og med henblik på destruktion, når sagen er afgjort.

Indbrudstyv anholdt – Indbrud i skure og villa – Vænget, Kundby, Svinninge – Holbæk

Kl. 02.15 fik politiet et alarmopkald fra et par, der var blevet vækket om natten af nogle mistænkelige lyde. Da de undersøgte dette nærmere, kunne de efterfølgende konstatere, at der var blevet forøvet et indbrud i et skur på deres grund. Ved nærmere eftersyn på overvågningen kunne parret se en fremmed mand bryde ind i skuret, hvorfra bl.a. en ATV og et par poser var blevet flyttet udenfor. Der var også et mindre forsøg på at bryde ind i anmeldernes bolig.

Flere patruljer kørte til området, herunder en hundepatrulje, hvor politiet kort efter fandt en mand, der var væltet på sin cykel, i Kundby. Der var tale om en 46-årig mand fra Svinninge, som faktisk kunne mistænkes for at være indbrudstyven, idet manden svarede til manden på overvågningsvideoen fra gerningsstedet.

Den 46-årige, der var påvirket af formentlig euforiserende stoffer, blev anholdt og sigtet for indbruddet i skuret. Hans bopæl blev også ransaget, men politiet fandt intet af politimæssig interesse.

I forbindelse med politiets undersøgelser i området fik politiet oplysninger om, at der også i løbet af natten var blevet begået et forsøg på indbrud i endnu et skur på Vænget. Her var lister til skurets vinduer forsøgt aflistet, men intet var blevet stjålet fra stedet.

Den 46-årige blev i forbindelse med afhøringen sigtet for indbrud og indbrudsforsøg to stedet på Vænget, inden han i løbet af søndag formiddag blev løsladt. Politiet og anklagemyndigheden havde ud fra de konkrete omstændigheder vurderet, at grundlaget for fremstilling i grundlovsforhør med påstand om varetægtsfængsling ikke var til stede. Senere vil den 46-årige høre nærmere fra politiet, når straffesagerne mod ham skal afgøres.

Narkokørsel – Jernbanevej, Holbæk

Kl. 04.14 anholdt og sigtede en 25-årig mand fra Fårevejle St. for narkokørsel i en personbil. En narkometertest indikerede, at han var påvirket af kokain under kørslen. Han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og blev herefter løsladt. Den 25-årige vil høre nærmere fra politiet, når analyseresultatet for blodprøven foreligger.

Dødsfald undersøges nærmere – Bjergmarken, Holbæk

kl. 13.32 fik politiet anmeldelse om, at en kvinde var fundet livløs i en lejlighed på Bjergmarken i Holbæk. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor kvinden blev konstateret død af en læge. Politiet iværksatte undersøgelser af den afdøde og lejligheden, for at afklare omstændighederne omkring dødsfaldet. De foreløbige undersøgelser ikke givet politiet grund til at tro, at kvinden har været udsat for et strafbart forhold. Politiets undersøgelser og afhøringer fortsætter for med sikkerhed at udelukke, at kvinden er død som følge af en forbrydelse.

Anlæg taget efter høj musik – Ladegårdsparken, Holbæk

Kl. 21.03 fik politiet anmeldelse om høj generende musik fra en lejlighed i Ladegårdsparken. Politiet havde i løbet af weekenden modtaget flere anmeldelser om høj musik fra samme lejlighed. En patrulje kørte til stedet, hvor betjentene kunne høre høj musik. De traf en kvinde i 20′;erne hjemme i lejligheden, som fik af vide, at nu ville politiet inddrage hendes musikanlæg, for at få ro på stedet. Mandag kan hun igen hente sit anlæg på politistationen.

Indbrud i perioden

Bjergmarken, Holbæk (2 anmeldelser)
Skovhaven, Jyderup
Søbæksparken, Jyderup
Ringstedvej, Mørkøv
Vipperødgårds Alle, Vipperød

Foto: ABW