Svinningegården
Svinningegården 5
4520 Svinninge
40936865
SPHN@svinningegaarden.dk

Følg Svinningegården på Facebook

Der er så smukt derude på landet
Lige udenfor Svinninge, på kanten af Odsherred, ligger en af Vestsjællands perler. Svinningegården Gods er med sine godt 300 hektarer et større landbrug, der leverer grøntsager m.m. til både dagligvarebutikker, restauranter og private.

Men Svinningegården kan også så meget andet. Med de fantastiske lokaler og stemningsfulde omgivelser danner det smukke gods den perfekte ramme for uforglemmelige fester, men også konferencer og endog koncerter.

Svinningegården ejes på fjerde generation af familien Hansen-Nord, og allerede når du kører ned ad den brede allé, fornemmer du, at stedet byder på oplevelser af den helt særlige slags.

Kvalitet og kærlighed
Svinningegårdens landbrug dyrkes professionelt med fokus på bæredygtighed. Dette indebærer diversitet i de afgrøder, der dyrkes. Der laves biotopplaner, de naturlige vandløb renses løbende, og der plantes træer. Svinningegården har udover agerbrug arealer med skov, eng og levende hegn til glæde for rådyr og andet vildt. Stedets overskydende brænde sælges til fornuftig pris, og som vildtregulering tilbydes bukkejagt om sommeren og dagsjagter om efteråret.

I gårdbutikken på Svinningegården kan man købe friske kartofler, gulerødder og asparges. Når ikke staten eller EU har sat et stop for salg af kyllinger, der ikke går under tag, sælger Svinningegården deres helt egne skovkyllinger. Det er kyllinger, der udover adgang til gode indendørs faciliteter, har deres gang på mark og i skov i et indhegnet stort areal, der ikke er overdækket. Skovkyllingerne får sol, alsidig kost og masser af motion. Dyrevelfærd og kødkvalitet er i top. En kylling, der har spist kløver og ramsløg smager bare bedre.

Udover Svinningegårdens egne afgrøder og opdræt sælges kvalitetsøl fra Krenterup Bryggeri. Er du kok, feinscmecker eller bare kvalitetsbevidst forbruger, så kig forbi gårdbutikken eller webshoppen. På det familiedrevne gods har man en kærlighed til sit arbejde, som skinner igennem fra landbrug og gårdbutik, til de mange arrangementer, der udbydes.

Fester og oplevelser med gods i
Skal du fejre en stor begivenhed, og mangler du stedet, er Svinningegården et godt bud. Her kan du vælge at leje en smuk indendørs gildesal eller at holde festen i et eksklusivt telt med gulv, elektricitet, en bar i poleret messing und alles. Udover et parkareal findes en terrasse med loungemøbler, og Svinningegårdens køkken- og toiletfaciliteter er nye og flotte. Mad og vin af god kvalitet kan tilvælges, servering og overnatning lige sådan. På Svinningegården står man på hovedet for at give gæsterne en minderig oplevelse, eksempelvis med en stemningsfyldt, fakkeloplyst have, eller hvad du måtte have af ønsker.

Hvert år afholder Svinningegården en sommerkoncert med en håndfuld gedigne, danske navne. Her forvandles stedet til en dagsfestival med alt, hvad det indebærer af musik, mad og drikke i det fri. Som noget nyt afholdes med mellemrum indendørs intimkoncerter, hvor udsøgt mad og vin er inkluderet i billetprisen.

Svinningegårdens personale er mestre i at sammensætte oplevelser af høj klasse, herunder den eftertragtede Lerdueskydning. Dette foregår med skydeinstruktør og kan efterfølges af et andet populært arrangement: Ølsmagning med tapas. På Svinningegården tænkes der innovativt, og det kyndige personale sørger med omhu for at give gæsterne en oplevelse udover det sædvanlige. 

Det siger kunderne
Smukt sted. Dejlige mennesker. (Gry Bondebjerg)

De fysiske rammer er upåklagelige og meget charmerende. Dybt professionel service. Der bliver taget hånd om alt, ned til mindste detalje, og akutte opståede situationer bliver løst ved eget initiativ fra personalets side. Der er intet at sætte en finger på. Kan i den grad anbefales. (Abida Lange)

Sommerkoncerten 2021, det var virkelig et topklasse arrangement, selv vejret var bestilt til lejligheden. Svinningegården er helt klart et besøg værd med alt, hvad de har med at gøre.
Vi kommer igen næste år, eller tidligere og vi tager flere med, så Fyn og Jylland kan blive endnu mere repræsenteret. (Birthe Erhardt Egdal)

Fantastisk sted. Super venlige mennesker, en perle på Sjælland, som klart er et besøg værd.
Havde super gode oplevelser til en festivaldag i skoven. (Lars Juul Davidsen)

Jeg vil 1000% anbefale Svinningegården, alt fra bryllupper, konfirmationer, fødselsdag… you name it. De går op i topkvalitet og service. Det sødeste personale, og gårdejeren Simon brænder for alt det han laver, og den kærlighed til hans arbejde kan man mærke. (Charlotte Lau)

sølvpartner