Brænder du for naturvidenskab? Synes du, at det er for fedt at dele din begejstring og interesse til især børn i 6-10 årsalderen? Er du klar på at give den gas på scenen og fortælle om alt fra mammutter, sorte huller, græshopper, dødishuller, Jupiters måner, flintesten og meget mere? Og er du hooked på at blive en del af Observatoriet, hvor de er i fuld gang med at skabe en levende attraktion? Så er jobbet som naturformidler måske noget for dig.

Observatoriet søger flere naturformidlere, der skal være med til at varetage formidlingen og være de bærende kræfter ved et flerårigt projekt, hvor Observatoriet skal ud til SFO’er i Holbæk kommune. Stillingen er på 30 timer ugentlig og tidsbegrænset til 2025. Stillingen er til besættelse fra den 15. januar 2022.

Som naturformidler ved Observatoriet skal du være indstillet på at arbejde to weekender om måneden, i skolernes ferier, og din arbejdstid vil generelt ikke være kl. 8.00 til 16.00. Til gengæld har du fri på andre tidspunkter. Du vil indgå i et team af andre formidlere, der skal løfte opgaven, så der vil være mulighed for at have ferie i dele af skolernes ferier.

De søger efter dig, som…

har formidlingserfaring, brænder for naturvidenskabelig formidling og nyder ”at være på!”
er en holdspiller og er klar på at indgå i et fagteam med fælles udvikling, evaluering og inspiration.
kan arbejde selvstændigt og lave problemløsning; Fra at skifte en sikring eller justere et aktivitetsprogram.
er nysgerrig på både store og små spørgsmål indenfor Observatoriets kerneområder:
Astronomi, biologi, geologi og mørke.
er klar på at tilegne dig ny viden og kompetencer gennem interne kurser; f.eks. brug af teleskoper, mikroskoper, flagermusdetektorer, digital stjernehimmel, raketramper og meget mere.
er klar på flest mulige dage i felten og et minimum af tid på kontoret.
har erfaring med Microsoft Office-pakken.
har kørekort og gerne bil.
har en spændende uddannelse eller erfaring med dig. En naturvidenskabelig uddannelse er ikke et krav.

Læs hele stillingsopslaget her (ansøgningsfrist d. 25. oktober 2021)

Foto: ABW