“Kræftens Bekæmpelse Genbrug har netop underskrevet kontrakt på lejemålet af Outlet43s nuværende butikslokaler med henblik på åbning af en stor genbrugsbrugsbutik til efteråret. Vi får behov for lokalborgernes opbakning, lyder det fra distriktschef Lars Jessen.

Det skulle egentlig have været sket i 2020, men så kom corona, og som med så meget andet, blev planerne om at etablere endnu en genbrugsbutik udskudt. Men nu sker det endelig.

Kræftens Bekæmpelse har i forvejen 15 velfungerende genbrugsbutikker rundt om i landet, men til efteråret kan Holbækgenserne nu også se frem til at kunne købe kvalitetsgenbrug, når foreningen slår dørene op for en stor genbrugsbutik, som er placeret på en af de bedste beliggenheder i byen – nemlig i Holbæk MegaCenter, hvor Outlet43 har butik i dag.

Butikken har brug for frivillige

-Vi glæder os meget til at slå dørene op for den 16. butik og ikke mindst til at kunne tilbyde lokalborgerne kvalitetsgenbrug. Vi kommer til at sælge tøj, isenkram, legetøj brugskunst, bøger og møbler, og overskuddet går til Kræftens Bekæmpelse. Vi får travlt og derfor har vi selvfølgelig også brug for en masse frivillige, der kunne tænke sig at være med på en spændende rejse, udtaler Lars Jessen, distriktschef for den kommende butik i Holbæk.

Informationsmøde 14. juni

Tirsdag d. 14. juni kl. 18.00 inviteres alle interesserede frivillige til et informationsmøde, hvor der vil være rig lejlighed til at høre meget mere om den kommende butik, de mangeartede opgaver, man som frivillig har mulighed for at kaste over og ikke mindst møde frivillige fra en af Kræftens Bekæmpelse Genbrugs søsterbutikker om hvordan frivilligarbejdet har beriget deres liv. Både unge og ældre er velkommende.

Informationsmødet bliver afholdt i butikkens lokaler på Stenhusvej 68 i Holbæk MegaCenter. Nærmere information om informationsmødet vil kunne findes på butikkens facebook-side

Vil du være med?

Har du tid til overs og synes du, at det kunne være spændende at give en hånd med i Kræftens Bekæmpelses nye genbrugsbutik i Holbæk, kan du allerede nu kontakte distriktschef Lars Jessen på tlf. 45 28 12 07 00 eller e-mail: larsj@cancer.dk”

Pressefoto