Når JUNGLEDYRET HUGO får re-premiere d. 19. januar 2023, bliver det med flere nye medvirkende – både dansere og skuespillere. Især muligheden for at arbejde med den anerkendte koreograf Nicky Andersen har været eftertragtet af dansere fra hele verden.

Dominik Bolfa og Sophie Zapp er nye dansere i JUNGLEDYRET HUGO. Dominik Bolfa er blevet ansat kort tid før prøvestart, og bor og danser normalt i Tyskland. Da det blev kendt, at forestillingen søgte nye dansere, kom der ansøgninger fra flere forskellige lande – især fra Skandinavien og Tyskland.

Indenfor dansemiljøet er Nicky Andersen nemlig en stor og verdenskendt koreograf, så der er mange, der gerne vil have chancen for at arbejde med ham.

I 2017 tog Nicky Andersens karriere fart, da han blev koreograf og danser på Disneys storfilm Aladdin, men Nicky startede med at danse allerede som 4-årig. Nicky Andersen har vundet stribevis af Danmarks- og Verdensmesterskaber i forskellige dansestilarter. I dag arbejder Nicky Andersen både som danser og koreograf. Blandt hans mange store danseopgaver kan nævnes Taylor Swifts show til American Music Award i 2020 og han har arbejdet med både Shakira og Jennifer Lopez til Super Bowl. Han har også været koreograf for flere kendte musikgrupper – bl.a. Now United og BTS. Hans TikTok-profil (@nickyandersen) har mere end 680.000 følgere, og her kan man finde billeder, videoer og mere information, hvis man er interesseret.

De nye skuespillere på forestillingen er Jakob Hasselstrøm som Hugo, Siw Ulrikke Maibom som Rita og Yasmin Elvira Steenholdt som Delle Kaya.

Jakob Hasselstrøm debuterede i TV2s julekalender Juleønsket i 2015 og har siden medvirket i kortfilmen Svans fra 2016 samt spillefilmen Lad de døde hvile fra 2018, hvor han spillede hovedrollen. Derudover har Jakob medvirket i en række musicals på teaterscenen.

Siw Ulrikke Maibom er en ung shooting star på den danske skuespillerscene. Hun har allerede medvirket i adskillige produktioner – bl.a. i Goethes “Faust” på Teater Republique og i ”Pippi Langstrømpe” på Folketeatret, hvor hun senere i år også skal spille hovedrollen i musicalen ”Skatteøen”.

Yasmin Elvira Steenholdt er både sanger, komponist, tekstforfatter, stemmetræner, speaker, danseinstruktør og lege-agent. Hun har vundet er grammy for bedste Rap/Dance single i 1990 og har udgivet albums med bl.a. Soulschock og Cutfather. Hun har specialiseret sig i sang- og bevægelsesforløb for børn fra 0-6 år.

JUNGLEDYRET HUGO
Produceret i 2022 af Sjællands Teater i co-produktion med Bellevue Teatret

Varighed: 75 min. uden pause
Aldersanbefaling: Fra 5-105 år
Spiller:
Holbæk Teater d. 19.-29. jan. 2023
Slagelse Teater d. 10.-20. feb. 2023

Billetter: 85-245 kr. Købes via www.sjællandsteater.dk

Skoler og institutioner i hele landet kan købe billetter til 40 kr. ved henvendelse til Marlene Rohde Søndergaard: mrs@sjteater.dk
Der uddeles gratis billetter til skoler i Holbæk og Slagelse Kommuner, betalt af Sjællands Teaters partnere – særlige vilkår gælder!

Læs mere om forestillingen:
https://het.dk/?s=jungledyret+hugo&post_type=bwps

Nicky Andersen. Foto: Natascha Thiara Rydvald