Holbæk Bold & Idrætsforening
Borgmestergårdsvej 11
4300 Holbæk

Holbæk Bold & Idrætsforening på Facebook
HBizz på Facebook

Navneskilte. Foto: HBI

En del af noget større!
Holbæk Bold & Idrætsforening har tilknyttet HBIzz Erhvervsnetværket, som mønstrer over 100 virksomheder med flere på vej. Derudover har HB&I ca. 60 sponsorpartnere, der ikke er med i HBIzz. Der er med andre ord en kæmpeopbakning til foreningen. I 2019 flytter foreningen ind i de nye og topmoderne faciliteter i Holbæk Sportsby. For de mange medlemsvirksomheder betyder det endnu mere synlighed og flere muligheder for eksponering. Foreningen får bl.a. et fornemt lounge-område med udsigt over stadion og direkte udgang til overdækket tribune.

Velfungerende erhvervsnetværk
Erhvervsnetværket HBizz er HB&Is stærkeste kommercielle fundament, og samtidig den bedste måde hvorpå HB&I kan give samarbejdspartnerne værdi for pengene. Hver eneste gang medlemmerne mødes, bliver der lavet forretninger eller udvekslet kundeemner. HBizz består af beslutningstagere fra små, mellemstore og meget store virksomheder.

Medlemmerne mødes før og under hjemmekampene og dertil arrangeres over 10 årlige netværksmøder, nogle i samarbejde med Holbæk Erhvervsforum, som omfatter ca. 500 virksomheder. Der er kort sagt tale om et stort og velfungerende erhvervsnetværk, der giver mulighed for vækst og økonomiske resultater,

Et netværksmøde. Foto: HBI

100 år med fodbold
HB&I blev stiftet i 1931, på baggrund af et godt og organiseret fodboldspil i Holbæk. I året 1900 blev Holbæk Idrætsforening etableret for at danne rammerne om cricket, atletik, gymnastik og fodbold. Inden da var der i Holbæk blevet spillet fodbold på markedspladsen i vinterhalvåret. Det var roklubbens medlemmer, der holdt formen ved lige frem til foråret.

Efter S.B.U. blev dannet i sommeren 1902, vandt Holbæk den første turnering under den nye union ved at slå Vordingborg Seminariums Boldklub i finalen med 2 – 0 søndag d. 7. december 1902. Frem til 1924 nåede Holbæk i finalen ikke færre end ni gange, men finalesejren i 1924 over Fredensborg med 3 – 2 forårsagede, at en gruppe af foreningens medlemmer brød ud. Disse medlemmer dannede samme år Holbæk Boldklub, som kun havde fodbold på programmet.

En Fodboldklub i Provinsen
Opdelingen af Holbæks fodboldspillere i to konkurrerende klubber skadede dog begge klubber, og turneringsmæssigt gik det skidt. Således valgte man i 1931 at samle kræfterne under navnet Holbæk Bold & Idrætsforening med fodbold som eneste sportsgren.

De frivillige. Foto: HBI

Den sportslige fremgang for HB&I startede først for alvor i begyndelsen af 1960’erne. Oprykningen til 1. division lykkedes endelig i sæsonen 1972. Og i 1975 fik HB&I fik sølvmedaljer á point med Danmarksmesteren Køge. I samme sæson nåede HB&I frem til finalen i Landspokalturneringen – en triumf der blev gentaget i 1976. Holbæk var i denne periode Danmarks fodboldby nr. 1. Du kan læse meget mere om klubbens historie, op- og nedture i bogen ”En Fodboldklub i Provinsen” forfattet af æresmedlem Aksel Hansen.

Fremgang
”I forhold til det fodboldfaglige er holdets samlede udtryk på banen markant ændret, så det nu i højere grad end de seneste mange år matcher klubbens generelle spillestil. På en række områder kan vi se klar fremgang”, sagde manden med det sportslige ansvar, manager Morten Skovby ved udgangen af 2017. Læs mere her.

Bliv sponsor
Ønsker du at blive sponsor, bedes du kontakte Søren Hansen på tlf. 71 75 98 60 eller e-mail sh@hbi.dk


premiumpartner