Webbryggeriet
Havnepladsen 4, 2 tv
4300 Holbæk
49 400 555
hello@webbryggeriet.dk

Følg Webbryggeriet på Facebook
Følg Webbryggeriet på Instagram
Følg Webbryggeriet på LinkedIN

Google power
”Ditte har lavet min hjemmeside til min salon og den er blevet virkelig prof og meget brugervenlig. Det har været et fantastisk forløb med super god sparring,” skriver Jannie på Webbryggeriets Facebookside, og på Webbryggeriets hjemmeside kan du finde mange flere testimonials fra glade kunder.

Webbryggeriet, der ligger prægtige omgivelser på Holbæk havn, har mange kunder i byen, men kunderne kommer fra hele Sjælland. For Webbryggeriet laver ikke bare lækre hjemmesider; de sørger også for, at de bliver fundet på Google.

Søgemaskineoptimering (også kaldet seo, der står for search engine optimization) er en essentiel del af online markedsføring, og hos Webbureauet i Holbæk mestrer de alle seo-disciplinerne. Det gælder både de mange tekniske spidsfindigheder relateret til søgeord på din hjemmeside, men det gælder i høj grad også gode tekster, flotte billeder og videoer samt overbevisende infografikker. Kort sagt alt det indhold, der giver folk lyst til at besøge din butik via deres små og store skærme. For ”content is king” som man siger, når missionen er at klatre op i søgeresultaterne.

Nye frigørende processer
Webbryggeriet ser på din forretning eller forening med de store briller på, så din samlede markedsføring giver dig mest muligt værdi for pengene uden at stjæle din tid. De tilbyder workshops, som passer til din virksomheds behov. Hvis Webbryggeriet kan spare din virksomhed for mange timers arbejde hver uge, så er de glade.

En workshop hos Webbryggeriet kan f.eks. handle om hvordan man laver indhold til sociale medier, hvordan man laver flotte billeder, eller hvordan man kan sætte indhold til automatisk at blive udgivet.

Gratis guides og gode ideer
På Webbryggeriets Facebookside kan du finde guides til en række af de mest almindelige akutte problemstillinger, f.eks. hvordan du sikrer din hjemmeside bedst muligt og samtidig også får lavet den om fra http til https.

Du kan også finde en lang række tips, f.eks. om hvordan du skaber blikfang i din tekst. Blikfang er en rød tråd i mange af Webbryggeriets ydelser, for moderne mennesker oversvømmes af informationer på de sociale medier, og derfor ender almindelig tekst ofte med at drukne i mængden. Hos Webbryggeriet kan de hjælpe dig med alt fra emojis til videoer, der når ud til dine potentielle kunder.

Også offline
Webbureauet rækker udover skærmen, for med deres viden om markedsføring kan de også hjælpe dig med alt fra dine visitkort til din messestand.

De hjælper gerne deres kunder i hele messe-processen, fra behovsafdækning, design og levering af tryksager såsom flyvers, visitkort, roll-ups, opsætning eller til selve standen eller merchandise som bolcher, kuglepenne, nøglering, paraplyer med logo, eller hvad der nu vil give mening.

Uanset opgaven tager Webbureauet sig til at forstå din virksomhed, for at skabe de bedste resultater.

sølvpartner