Univent
Kalundborgvej 62
4300 Holbæk
93300045
kontakt@univent.dk

Følg Univent på Facebook

Når din drøm om en fest skal blive til virkelighed
Vi kender vist alle sammen den blandede følelse af spænding og bekymring, når den store fest skal planlægges og afholdes. Der er stor forskel på, om I samles i den perfekte ramme om den lilles dåbsfest, som skal foregå stille og højtideligt sammen med familien hjemme i haven, eller om din drøm om den store runde dag er en vild event med ”fuld skrue”, høj lyd og festlige farver. Men fælles for de store festligheder er, at du skal kunne føle dig helt sikker på, at dagen hænger sammen og bliver helt som planlagt. Netop det at vide, at dine gæster er i sikre hænder, og at detaljerne er helt på plads – dét giver tryghed. En tryghed, som gør, at du kan slappe af og nyde dagen, fordi du ved, at UNIVENT sammen med dig har styr på begivenheden.

Du er ikke alene 
Fra den allerførste kontakt til eventfirmaet i Holbæk – det vil sige, når du sidder ved din computer og brainstormer med din partner, dine bedste venner eller alene i en sen aftentime – og har besluttet at invitere en professionel samarbejdspartner med til din festlighed, så er UNIVENT klar. UNIVENTs koncept har som sit mål at være med helt fra start til slut. Lige fra dine første tanker om en fantastisk festdag til den sidste gæst er gået smilende og træt hjem, er UNIVENT med. Og alt det besværlige og kedelige skal du ikke tænke på, for det har UNIVENT naturligvis styr på.

Stor erfaring og professionel service
Når en samarbejdspartner som UNIVENT siger erfaring, så er der vægt bag ordet. I årevis har UNIVENT stået for HELE arrangementet i den tættest mulige kontakt HELE vejen. Når du kontakter eventvirksomheden, vil du kunne trække på deres erfaring fra alle slags events. Og du vil kunne nyde vejen frem mod festen og bagefter, hvor SMS’er med mange smileys tikker ind fra dine gæster på mobilen. UNIVENT i Holbæk har de medarbejdere som véd, hvordan det hele bliver klaret. Det ved de, fordi alt er blevet talt igennem og forberedt af UNIVENTs konsulenter sammen med dig, og du kan være sikker på, at intet er overladt til tilfældighederne.

Et samarbejde, hvor drømme bliver til festlig virkelighed
Måske synes du, at alt det, der står her om at arbejde sammen om din fest med et professionelt firma, næsten lyder for godt til at være sandt. De af UNIVENTs kunder, som anbefaler firmaet, lægger ikke fingre imellem. Var der 20 eller 200 deltagere i festen, så er der lutter smil fra festens deltagere og kunden, der har brugt UNIVENT som leverandør af alt til eventen.

“Hele Stenhus Gymnasium siger endnu gang tusind tak for en fantastisk aften og for et genialt samarbejde med at afvikle Stenhus Premiere 2018. Jeg personligt ville slet ikke kunne gøre det jeg gør, uden sådan nogle som jer,” siger Christina Høgh Mosbæk.

Så du kan rolig give UNIEVENT et opkald eller en mail. Så er du sikker på at have et helt team af erfarne medarbejdere til din disposition til din næste store begivenhed.