Sara Telte ApS
46 32 37 54
info@saratelte.dk

Følg Sara Telte på Facebook 
Følg Sara Telte på LinkedIn 
Følg Sara Telte på YouTube 

Speciale i teltudlejning
Sara Telte er en virksomhed med speciale i Teltudlejning. De udlejer både små og store telte i hele Danmark, men de kan også levere inventaret. Borde, stole, belysning, service osv. kan du bestille, samtidig med du lejer dit telt.

Det er mange type teltudlejning i dag, fra pavillonen, der kræver vindstille vejr, men sikrer behagelig skygge om din aktivitet, til det store solide partytelt, der kan rumme et helt bryllup. Teltudlejning er den helt rigtige og billigste løsning, hvis man har den perfekte placering til teltet, eksempelvis en park eller en have.

Teltudlejning giver dig som vært mulighed for at holde din fest midt i naturen og supplere med andre udendørs aktiviteter, eksempelvis teambuilding aktiviteter til dine ansatte.

Skræddersyede telte – hele året
Sara Telte har over end 20 års erfaring indenfor teltudlejning i hele Danmark med speciale i eventtelte, festtelte og håndværkertelte. Her finder du de mest gennemtestede og standardløsninger, ligesom du kan få den perfekte skræddersyede løsning til netop din særlige begivenhed. Sara Telte leverer telte til alle typer arrangementer i Holbæk – også vinterhalvåret, hvor andre kun leverer og opsætter telte om sommeren.

Hos Sara Telte kan du leje telte over lang tid, f.eks. mens der bygges nyt eller bygges om.

Hvordan det hele begyndte
Det hele startede, da Sara Turac i 1994 begyndte at importere tøj og sælge det videre på kræmmermarkeder. I starten brugte han pavilloner for at beskytte tøjet mod vejr og vind. Pavillonerne var var vakkelvorne og væltede nemt omkuld, eller det regnede lige igennem, så varerne blev våde. I 1995 konstruerede Sara Turac derfor sit første telt. Det holdbare telt fik ros fra samarbejdspartnere, som spurgte om ikke han kunne bygge sådan et telt til dem. Efterspørgslen steg, så Sara ikke kunne nå det hele selv. Han fik et firma til at producere presenninger, og da det firma heller ikke kunne følge med efterspørgslen, fik Sara Telte en ny leverandør af presenninger.

Egenproduktion og vaskehal
I 2007 tog Sara Teltes indehaver den skelsættende beslutning at producere egne presenninger, og firmaet har været selvforsynende lige siden. I dag har Sara Telte flere forskellige afdelinger – smedeværksted, presenningsværksted, serviceværkested, teltvaskehal og lager midt på, hvorfra teltene og inventaret leveres til Holbæk og resten af Danmark.

Kontakt Sara Telte for et uforpligtende tilbud.

sølvpartner