rr gruppenRevision & Rådgivningsgruppen 
Gl. Ringstedvej 61, 1.
4300 Holbæk
Tlf. 72 30 13 10
info@rrgruppen.dk

Bag alle tallene er der et menneske
For blot få år siden eksisterede firmaet ikke. I dag tæller Revision og Rådgivningsgruppen 20 personer – og det går godt. RR Gruppen, som virksomheden bliver kaldt til daglig, er eksperter i små og mellemstore virksomheder med særlige kompetencer inden for virksomhedsskatteordningen, andelsboligforeninger, opholdssteder, mindre fonde og foreninger samt forsyningsvirksomheder.

Men revision og regnskaber står ikke alene. Rådgivningsdelen er særlig vigtig – og det er ikke et spørgsmål om RR Gruppens økonomi, men din økonomi som kunde. God rådgivning skaber værdi, uanset om det er skatteplanlægning, optimering af virksomhedens drift, assistance i forbindelse med køb eller salg af virksomheden eller planlægning et generationsskifte.

Rådgiver små og store virksomheder
RR Gruppen har i dag erfaring og kompetence indenfor allround rådgivning af små og store virksomheder, og rådgivningsdelen er en integreret del af hverdagen på virksomheden i Holbæk, hvor du som kunde gerne skulle opleve en forskel.

Rækker firmaets egne kompetencer ikke, har RR Gruppen et godt samarbejde med en række eksterne specialister, som sikrer at der altid bliver leveret rådgivning af høj kvalitet.

RR Gruppen hører til i Holbæk og omegn, men har også et satellitkontor på Frederiksberg.

Arbejdsglæde og engagement
RR Gruppen er meget bevist om, at det ikke altid er størrelsen på virksomheden, der gør forskellen, men at alle kompetencer indenfor faget er tilgængelige, og at medarbejderne er engagerede i kunderne. Firmaets første prioritet er derfor at bruge kræfterne på at holde et højt fagligt niveau, og at hele holdet bevarer arbejdsglæden og engagement.

Derfor bliver alle medarbejdere sendt på efteruddannelse mindst to-tre dage hver år alt efter behov og den enkeltes ønsker, ligesom deres velbefindende i det daglige lægger RR Gruppen på sinde.

Det er altid mennesket, der levendegør, hvad der er muligt inden for et fag, og RR Gruppen satser stærkt på hele tiden at styrke alle de kompetencer, der gør hele forskellen for kunden.

Og som revisor er det en skøn fornemmelse, når man kan pege på løsninger, der kan skabe den bedst tænkelige løsning for kunden.

Kontakt RR Gruppen på telefon 72 30 13 10, og hør mere om, hvad de kan gøre for dig og din virksomhed.


sølvpartner