as poleringAS Polering og Rengøring
Tlf.: 42 64 04 84
Mail: info@as-polering.dk

AS Polering på Facebook

Professionel og pligtopfyldende
AS Polering og Rengøring i Holbæk tilbyder dig en professionel, stabil og pligtopfyldende vinduespudsning eller rengøringshjælp, som altid leveres af kvalitetsbevidste medarbejdere. De erfarne medarbejdere bruger de bedste redskaber og miljøvenlige produkter.

Firmaet påtager sig alle slags rengøringsopgaver, både små og store, for private, erhverv og det offentlige i Holbæk.

Trænger dine vinduer til en kærlig hånd, kan du med fordel indgå en fast aftale med AS Polering og Rengøring. Du kan også bestille et besøg efter behov. Du kan hente et tilbud via hjemmesidens formular, hvor du nemt og bekvemt kan indtaste hvilke og hvor mange vinduer du har brug for hjælp til.

Pæne udendørsarealer
Folkene bag AS Polering og Rengøring har på det seneste specialiseret sig i fliserens og imprægnering i Holbæk. De frigør effektivt dine fliser for mos, flisepest og almindeligt snavs.

Før og efter fliserens. Se flere billeder på ingen-alger.dk

De kan også hjælpe dig med algebehandling af dit tag, samt diine facader og fliser, så du kan nyde en algefri udsigt. En algebelagt terrasse eller trappe kan desuden være glat i vådt vejr, så der er flere gode grunde til at få algerne fjernet.

Ring på 25 50 40 06 og få et uforpligtende tilbud.

Rengøring af solceller
Vidste du at du kan spare penge ved at rengøre og vedligeholde dine solceller? Snavsede og støvede solceller er ineffektive, fordi meget energi går tabt derved. AS Polering og Rengøring har specialiseret sig i rengøring af solceller og råder over de bedste og nyeste teknikker. Prisen afhænger primært af mængden og størrelsen af dine solpaneler. Når de er renset for snavs, støv, pollen og andre skadelige partikler, kan de igen yde optimalt til gavn for miljøet og økonomien.

as polering2Roser til AS Polering og Rengøring
En række tilfredse kunder har givet firmaet positive anmeldelser på Facebooksiden. De skriver bl.a.:

“Super kvalitet og service til en god pris!” – Maj Jensen

“Det var en fryd for øjet at komme til en bolig så ren og pæn.” – Birgitte Tinggaard Nielsen

“Ja, der er noget om snakken, der står AS Polering i nakken – de kan bare det der.” – Bette Sonja Poulsen Madsen

sølvpartner