Hafnia Rejser
Ahlgade 7
4300 Holbæk
Tlf. 59 43 11 41
Email: hafnia-rejser@hafnia-rejser.dk

Besøg Hafnia Rejser på Facebook

Åbningstider
Mandag til fredag: 9.00 – 16.00

På adventsrejse i Abtenau

Glade rejsende siden 1940
Trænger du til ferie, en ferie der bringer dig på afstand af hverdagens trædemølle, så bør du søge inspiration hos Hafnia Rejser.

Rejsebureauet i Holbæk skriver sin historie tilbage til 1940, hvor Hafnia Ruterne startede med kørsel på ruten Holbæk-Tuse Næs. Færgefarten Holbæk-Hørby Færgekro blev overtaget et par år senere, og turistbusserne begyndte at køre allerede i 1945. Men det er først i 1960, at firmaet opretter eget rejsebureau og skifter navn til Hafnia Rejser.

Med tiden er det blevet til utallige rejser, som enten er planlagt og udført af Hafnia Rejser selv eller formidlet gennem gode samarbejdspartnere i ind- og udland.

hafnia rejserKomfort og sikkerhed i højsædet
To 4-stjernede busser, en 5-stjernet bus og en minibus kører året rundt turister, kursister, foreninger, firmaer og skoleklasser til og fra mangeartede attraktioner.

Ved rattet sidder altid en erfaren chauffør, der bringer selskabet sikkert ud og hjem. Hafnia Rejser er medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

På kontoret møder man Sanne Stilhof Nederby og Lotte Krabbe Jensen, som begge har været i Hafnia Rejser i adskillige år.

hafnia rejser2Smag for oplevelser
To gange årligt udgiver Hafnia Rejser et katalog, som giver enhver lyst til at pakke kufferten. Blandt tilbuddene er både de ugelange sommerferier og skiferier samt dagture til kulturelle oplevelser i både ind- og udland. Koncerter, teaterforestillinger, udstillinger, restaurantbesøg – alt er arrangeret, når du træder ombord.

Hvor skal vi køre hen?
Vil du selv arrangere en tur, er du altid velkommen til at kontakte Hafnia Rejser, der tilbyder buskørsel og rådgivning til alle typer firma- eller grupperejser uanset varighed. Rejsebureauet i Holbæk hjælper gerne med at planlægge overnatning, spisning og underholdning.

Kontakt Hafnia Rejser for et uforpligtende tilbud. 


sølvpartner