Partnerpolering
Tlf.: 29 84 29 81
Mail: halvpris@partnerpolering.dk

Partnerpolering på Facebook

Foto: Partnerpolering

Erfarne og miljørigtige
De erfarne og grundige vinduespudsere hos Partnerpolering bruger de nyeste teknikker og sørger for, at miljøet ikke overbelastes ved at bruge miljørigtig sæbe og undgå at anvende klorblegede vaskeklude.

Kører på hele Sjælland
Partnerpolering har kontorer i Vordingborg, Haslev, Slagelse og Nykøbing Falster, men kører på hele Sjælland og kommer gerne en tur til Holbæk. Få overblikket på Faapudset.dk

Tilfredshedsgaranti og stabilitet
Hos Partnerpolering går man højt op i kvalitet og kundernes tilfredshed: De er først tilfredse, når resultatet er 100 % i orden, og derfor er der tilfredshedsgaranti på vinduespolering. Partnerpolering ved også, at en aftale er en aftale: Den skal holdes, så det skaber mindst mulig gene i kundernes hverdag, og denne stabilitet sikrer tilfredse kunder.

Prisberegner og abonnement
På Partnerpolerings hjemmeside kan du nemt og hurtigt udregne prisen for netop dine vinduer med denne beregner. Hos Partnerpolering kan man kan få vinduespolering til halv pris, hvis man tegner privat abonnement. F.eks. koster et parcelhus i to plan normalt 300 kr., mens det med abonnement koster 150 kr. Ved at planlægge kørslen og holde vinduerne kontinuerligt rene kan det gøres billigere med abonnement. Med et abonnement kan du bestemme om du vil have pudset vinduerne hver 2., 4., 8. eller 12. uge.

På grund af kundetætheden tilbyder Partnerpolering særligt fordelagtige priser i Holbæk.

Foto: Algepartner

Pæne udendørsarealer
Folkene bag Partnerpolering har også specialiseret sig i fliserensning og algebehandling af tag under navnet Algepartner. Tag et kig på Algepartners facebookside, hvor der er billeder fra tidligere behandlinger af udendørsarealer.

Et tag er bare flottere uden grønne alger, og en algebelagt terrasse eller trappe kan desuden være glat i vådt vejr, så der er flere gode grunde til at få algerne fjernet.

Ring på 29 84 29 81 og få et uforpligtende tilbud.

sølvpartner