ms sikring3MS Sikring ApS
Spånnebæk 24
4300 Holbæk
Tlf. 70 22 34 30

Besøg MS Sikring på Facebook 

Sikkerhedsbranche i vækst
Det kan være svært at blive klog på statistik, og i medierne kan man med jævne mellemrum opleve eksperter og politikere diskutere, hvorvidt kriminaliteten er stigende eller faldende. Men én ting er sikkert: Hvis du ikke selv har oplevet indbrud, så kender du sikkert en eller flere, der har. De sjællandske kommuner ligger i top i antallet af anmeldte indbrud, viser statistikken fra det Kriminalpræventive Råd.

Den generelle oplevelse af utryghed er stigende, og derfor er der tilsvarende flere virksomheder, der tilbyder hjælp til sikring af liv og værdier. MS Sikring i Holbæk er en af disse virksomheder.

ms sikring2Ikke bange for ny teknologi
Medarbejderne er håndplukket fra elektronik- og IT-branchen. “Vore medarbejdere har en virkelig god ”korpsånd” og et overvældende engagement i løsningen af de opgaver vi arbejder med”, fortæller MS Sikring på sin hjemmeside. Ved at rekruttere medarbejdere, der ikke er bange for ny teknologi, har MS Sikring indtaget en førerposition, når ny teknologi, ny software eller nye systemer introduceres i Danmark.

Landsdækkende samarbejde
MS Sikring er en del af www.sikringsringen.dk, et landsdækkende sikringssamarbejde. Partnerskabet med en række andre virksomheder i sikkerhedsindustrien gør, at MS Sikring altid kan finde en spidskompetence til en unik opgave. Erfaringsudvekslingen gør, at MS Sikring kan holde sig opdateret med de nyeste tendenser, både indenfor kriminalitet og de teknologiske fremskridt der i dag sker i et hæsblæsende tempo. Endvidere giver samarbejdet MS Sikring mulighed for at give skarpe tilbud til sjællandske kunder, der også har afdelinger på Fyn og Jylland.

MS Sikring er certificeret af Sikkerhedsbranchen til installation og service af godkendte tyverialarmer og kameraovervågning. Desuden er virksomheden medlem af Dansk låsesmede forening.

tyvEksperter i alarmsystemer
MS Sikring fører et stort udvalg af systemer til både private samt større og mindre erhverv. Tyverialarmerne tilsluttes og overvåges af en godkendt kontrolcentral 24 timer i døgnet, og du har mulighed for at tilslutte din tyverialarm til MS Sikrings vagtberedskab, som øjeblikkeligt vil rykke ud.

Sikkerhedseksperterne i Holbæk tilbyder endvidere alt indenfor kameraovervågning, adgangskontrol, tågesikring og mekanisk sikring.

MS Sikring har ikke ambitioner om at levere den billigste løsning, men den bedste til prisen. Ved at satse på kvalitet og god service har MS Sikring opbygget en kreds af stamkunder på Midt- og Vestsjælland, og flere kommer løbende til.

Kontakt MS Sikring for et uforpligtende tilbud.


sølvpartner

Del på sociale medier