MrPerfect.dk LED pærer og spots
shop@mrperfect.dk
71 99 99 37 (hverdage 9-15)

Følg Mr. Perfect på Facebook

Følg Mr. Perfect på Twitter

Følg Mr. Perfect på Pinterest

LED livet
LED pærer og spots muliggør lys på nye spændende måder. Teknologien kræver mindre plads og energi, kan passes ind, hvor man ikke tidligere har kunnet få lys og det til priser, hvor alle kan være med. På det seneste har vi set, hvordan belysningen af hjemmet kan styres ved hjælp af mobiltelefonen, og dette er blot det seneste skud på stammen i en forrygende udvikling, hvor det gælder om at være først med det sidste nye.

MrPerfect er en dansk virksomhed med mange års erfaring og ekspertise indenfor LED pærer og spots. Her finder du et af landets største udvalg af sparepærer og andre energibesparende lyskilder. I webshoppen har de nøje udvalgt de bedste LEDspots som GU10, G9, G4 og spots, hvor kvaliteten er i absolut top og hvor du kan spare mest.

Og der blev lys
LED pærer og spots har på særdeles kort tid grundlæggende forandret hvordan vi tænker lys. Oprindeligt blev LED pærer og spots brugt i f.eks. fjernbetjeninger og generelt som indikatorer i elapparater. Hurtigt blev LED pærer og spots stadig mere eftertragtede erstatninger til både glødepærer og halogenpærer.

LED er en forkortelse for Lys Emitterende Diode og betegner en elektronisk komponent, der udsender synligt eller infrarødt lys, når den gennemstrømmes af elektricitet. LED pærer og spots fremhæves ofte for deres lave energiforbrug, når man sammenligner med den gamle lysteknologi. Men LED pærer og spots udmærker sig også ved at holde længere samt tænde og slukke hurtigere.

Danmarks laveste LED-priser
MrPerfect har specialiseret sig i at tilbyde et kæmpeudvalg af LED pærer og spots – i alle tænkelige udformninger fra indbygningssports til dekorative pendler. Her har du en af Danmarks største forhandlere af LED-produkter som pærer, spots, strips mv. og de er ydermere kendt for at være en af Danmarks billigste. Faktisk har MrPerfect.dk prisgaranti på alle de populære pærer og spots, samt LED projektører.

Med MrPerfects LED pærer og spots kan du spare mellem 80-95% på elregningen. Derudover har LED pærer og spots en levetid på op til 50.000 brændetimer. En pære der er tændt i 3 timer pr. døgn skal først udskiftes efter 44 år – til sammenligning skal en halogenpære skiftes allerede efter 1,5 år.

MrPerfect.dk har eget lager i Danmark og dag-til dag levering ved bestilling inden kl 15.30. Du får fri fragt til Holbæk ved køb over 500 kr.

Kontakt MrPerfect.

sølvpartner