Knudsen & Hartmann
Smedelundsgade 5, 2. sal
4300 Holbæk
24 34 90 04 (Jesper Knudsen)
31 22 32 41 (Martin Hartmann Ditlevsen)
info@knudsenoghartmann.dk

Følg Knudsen & Hartmann på Facebook 

Specialister i personlig udvikling
Det at arbejde med sin personlige udvikling har for mange mennesker været det, der skulle til for tydeligere at kunne se formålet med livet. Det gælder især i arbejdslivet og i den svære kunst at opnå work-life balance. Det er langt fra alle, der har defineret et klart mål med livet, og det er da også et filosofisk spørgsmål, som det er svært at give et helt konkret svar på.

Hvis du spørger Jesper Knudsen og Martin Hartmann Ditlevsen, vil de nuancere svaret på spørgsmålet. De vil sige, at der nok er forskel på at vide, hvad målet er med tilværelsen og så at have et egentligt mål i livet. Langt de fleste mennesker, som siger, at de ikke har et mål, har det nok som mennesker, der hævder, at de ikke drømmer. Alle drømmer, men ikke alle kan huske deres drømme. På samme måde går mange af os rundt med en mere eller mindre veldefineret tanke om noget, som vi gerne vil nå, men det bliver ofte til ”når jeg får råd”, ”når jeg får tid” eller ”når børnene flyver fra reden”. Kan du genkende noget lignende i dit liv?

25 års erfaring
Jesper Knudsen og Martin Hartmann Ditlevsen har 25 års erfaring med ledelse på højeste niveau inden for blandt andet Forsvaret og behandlingssektoren. De er specialister i personlig udvikling på alle niveauer i organisationen og løser opgaver for en lang række virksomheder inden for både den private og offentlige sektor.

Konsulentvirksomheden i Holbæk støtter og rådgiver mennesker med at løse deres udfordringer og forstærke deres spidskompetencer Med deres faglige forskelligheder og komplementære kompetencer kan partnerne Knudsen & Hartmann hjælpe med mange typer af problemstillinger i både arbejdslivet og privatlivet.

Et liv uden anti-depressiva
På Knudsen & Hartmanns populære kurser får du hjælp til at forøge din præstationsevne og forebygge stress. De tilbyder også individuel rådgivning, så du kan få det bedre med dit job eller din familie eller dig selv, måske endda kunne komme væk fra den anti-depressive medicin, som mange moderne mennesker føler de er nødt til at indtage?

Men et nyt stort studie viser, at effekten af anti-depressiv medicin – de såkaldte SSRI-præparater – stort set ikke kan måles. Konklusionen er at disse piller i bedste fald har en minimal positiv effekt på depression. Til gengæld viste undersøgelsen, at bivirkningerne er meget markante. Knudsen & Hartmann tilbyder kognitiv terapi i grupper. Forløbene kræver ikke lægehenvisning og timeprisen svarer til den egenbetaling du ellers skal betale for psykologhjælp offentligt tilskud.

Knudsen & Hartmann har hjulpet deres depressive klienter til større overblik, problem- og konfliktløsning og mere dynamik personligt såvel som på arbejdspladsen.

Udover gruppeforløb tilbyder konsulentfirmaet i Holbæk en mentorordning, hvor du får støtte og vejledning i en periode. Det kan være du har brug for støtte til at fastholde dit job, eller du skal starte på et nyt arbejde, uddannelse eller et arbejdsmarkedsrettet forløb. Du kan også få hjælp til andre svære overgange i dit liv, hvor du skal have dit hverdagsliv til at fungere igen.

sølvpartner