Klinikken for Muskelterapi
Vestervangen 21
4300 Holbæk
42 31 44 07
phh@kfmt.dk

Følg klinikken på Facebook

Følg Pia Holm Henriksen på LinkedIn

Gør noget godt for din krop
Mange moderne mennesker lever med smerter i muskler og led – det er næsten en folkesygdom. Ofte skyldes det vores stillesiddende arbejde, men det kan lige så ofte være på grund af sportsskader. Både i vores arbejdsliv og i fritiden belastes kroppen ofte unaturligt, og spændinger og smerter er kroppens måde at signalere, at noget er galt. Heldigvis er der hjælp at hente…

At slippe af med smerter og spændinger er netop grunden til, at folk fra hele Nordvestsjælland besøger Klinikken for Muskelterapi i Holbæk. Indehaver Pia Holm Henriksen er uddannet Fysiurgisk Massør og Sportsskadebehandler ved ATWork Massageskole i 2019, hvorfra hun også har titlen som Procesmassør. I 2019 kunne Pia tilføje uddannelsen som Sportsskadebehandler til sit cv, og i 2020 også Musculupat ved AM-Academy i 2020.

Et liv uden smerter og ubehag i kroppen
I mange tilfælde er der tale om, at Klinikken for Muskelterapis kunder har gået alt for længe og fundet sig i smerterne, og at Pia Holm Henriksen og hendes lige så kyndige medarbejdere derfor skal bruge deres erfaring inden for både vestlige og fjernøstlige terapiformer, for at kunne sætte ind og øge effekten af behandlingen. Således tilbyder klinikken både klassisk massage som fysiurgisk massage, sportsmassage og wellnessmassage samt alternative behandlingsformer som zoneterapi, akupunktur og kinesiotaping.

Professionel muskel-nørd
Ved at kombinere mange forskellige terapiformer, tilstræber klinikken, at kunderne får større kropsbevidsthed, og bliver bedre til at undgå fejlbelastninger og forebygge skader. Det er et vigtigt princip i Klinikken for Muskelterapi, at I sammen lytter til kroppens signaler og ud fra dem påbegynder en behandling. Og den vil naturligvis være forskellig fra klient til klient, da de personer, der ringer og bestiller en behandling, oplever forskellige symptomer. 

”Vi arbejder professionelt med menneskekroppen, og vi årsagsbehandler dine udfordringer, så du kan få det godt igen,” fortæller Pia Holm Henriksen, der som musculupat tilbyder meget mere end symptombehandling. Via eksempelvis bevægelsesanalyse, funktionstest m.m. findes lokaliseres årsagen til dine smerter.

Hvis du går rundt med kroniske smerter, anbefaler Pia, at du til din første behandling booker 1 ½ time, så der er god til at diagnosticere og tilrettelægge et individuelt behandlingsforløb til dig.

Som tidligere fodboldspiller og bl.a. massør for et amerikansk fodboldhold har Pia Holm Henriksen en særlig forkærlighed for sportsmassage, men klinikken behandler også ondt i ryggen, muskel- og ledproblemer, spændingshovedpine, ømhed efter overbelastningsskade eller som led i genoptræningen efter en sygdom.

Kunderne skriver
”Top-professionelle behandlinger og super service i skønne omgivelser. Man er som født på nye efter en behandling på klinikken” – Anette

”Det var super godt, og jeg gik derfra med den bedste oplevelse. Min krop lider under mit job (frisør), så Pia fik has på min nakke og skuldre – Susanne

”Pia har hjulpet mig med forskellige øvelser, så jeg kan klare mit arbejde fra hjemmet. Du er virkelig god og jeg skal nok vende tilbage og samtidig passe mine/dine øvelser” – Inger

”Har fået flere behandlinger for diverse sportsskader, altid med et super resultat” – Jacob

sølvpartner