Laser Studio
Holbækvej 10 C
4450 Jyderup
28 68 27 24
kontakt@caresun.dk

Følg Laser Studio på Facebook

Følg Laser Studio på Instagram

Book en tid online

Har du en tatovering, du har fortrudt?
I gamle dage skulle man ind på en skummel sidegade for at få en tatovering, i dag har hver en større mindst en tatovør på hovedgaden. Før i tiden var det mest sømænd, der var prydet af tusser, nu kender alle en, der tatoveret. Tatoveringer er blevet mainstream. Således er der også mange i dag, der er fortryder. Måske fortryder de ikke dét, at de er blevet tatoveret, men de fortryder en bestemt tatovering. Eksempelvis eks-kærestens navn.

Der er heldigvis hjælp at hente i Holbæk. Laser Studio er specialist i tatoveringsfjernelse, og som navnet tilsiger, sker det med laserteknologien. Laserbehandlingen sprænger blækket til mindre fragmenter, hvorefter dit immunsystem sørger for at udskille blækket. Det er de såkaldte makrofager – en celletype der består af hvide blodlegemer – der fungerer som skraldemænd i din krop.

Hvornår er tatoveringen væk?
Der er forskel på mennesker, og derfor også forskel på hvor hurtigt kroppens små skraldemænd arbejder. Hos rygere arbejder de typisk ikke så hurtigt som hos ikke-rygere. Derfor kan man ikke sige præcis hvornår man kommer i mål med at fjerne en tatovering, men efter 1-2 behandlinger, med 5-6 uger mellem hver behandling, kan styrken skrues op, afhængig af hudtype og hvor meget blæk der er i huden.

Gør det ondt? Ja, men Laser Studio køler området ned med en såkaldt cryo cooling maskine, der gør processen mere behagelig. Hos Laser Studio kan du være sikker på at møde en behandler som tager behandlingen i dit tempo, så du siger blot til, hvis du vil holde en pause. Husk at du ikke må få sol i syv dage før eller bruge selvbruner i 14 dage inden din behandling.

Laser Studio i Holbæk fjerner din tatovering med en Q-Switched laser af bedste kvalitet. Den er 60% kraftigere end de fleste andre lasere på markedet, hvilket betyder, at du skal have færre behandlinger, og at du hurtigere kan komme i mål.

Fri for uønsket hårvækst og akne
Laser Studio er udstyret med flere forskellige slags gode lasere, og de kan derfor tilbyde flere forskellige slags laserbehandlinger. Du kan derfor også få fjernet uønskede hår med SHR-teknologien, som er den nyeste metode til permanent hårfjerning.

Med SHR varmes hårsækkene ikke unødvendigt højt op, og derved undgås smerte. Samtidig har teknologien den fordel, at også finere, lysere og røde hår kan fjernes, og stort set alle områder på kroppen kan behandles. Laser Studio anbefaler til mørkt hår en serie på 4-8 behandlinger med 4 uger imellem hver behandling, før resultatet er permanent.

Inden din behandling skal du barbere det ønskede område, men du må ikke have fjernet hår med epilering, voks eller pincet 4 uger inden. Og ligesom hvis du skal have fjernet en tatovering, må du ikke tage sol 7 dage inden. Huden skal være fri for creme, make up og deodorant mv.

Lider du af akne, kan Laser Studio også hjælpe. Deres laserbehandlinger mindsker nemlig mængden af propioni-bakterier samt størrelsen af talgkirtlerne, og samtidig kan talgkirtlernes produktion af talg nedsættes. Laser får også røde akne-ar til at hele hurtigere.

Glade kunder
”Kæmpe stor anbefaling herfra. Sødt og professionelt personale. Er super glad for resultatet allerede” – Malene

”Meget professionelt og passioneret udførelse af tatoveringsfjernelse. Allerede efter en behandling kan man se der sker voldsomt meget, jeg er en meget tilfreds kunde” – Louise

”Jeg har nu besøgt Laser Studio nogle gange og har fået behandling i ansigtet mod rødme og lidt karsprængninger. Jeg er sindssygt glad for resultatet, og det er god behandling og vejledning man får” – Henrik

”Man bliver altid mødt med god service og god info om den pågældende ydelse. Jeg er allerede tilfreds med mit påbegyndte projekt af en tatovering der skal væk” – Stine

 

sølvpartner