All About Beauty
Permanent makeup og skønhedsklinik
Kalundborgvej 123
4300 Holbæk
30862030

Følg All About Beauty på Facebook
Følg All About Beauty på Instagram 
Bestil en tid 

Centralt i Holbæk, ikke langt fra Stenhus og Strandparken, finder du en skønhedsklinik som tiltrækker kunder fra nær og fjern. All About Beauty er nemlig ikke bare en almindelig skønhedsklinik med kosmetolog, klinikken tilbyder også permanent makeup, permanent hårfjerning samt en cryosauna, som både gavner dit udseende og dit helbred.

Markedets bedste skønhedsbehandlinger
Klinikken startede i 2016 og har i dag flere selvstændige lægeeksaminerede behandlere tilknyttet, og de tager løbende forskellige kurser og uddannelser for at kunne tilbyde dig markedets bedste skønhedsbehandlinger. Klinikken er registreret hos sikkerhedsstyrelsen, så du er sikret professionelle behandlinger.

I de hyggelige, lyse lokaler bliver du budt velkommen af smil og god service. Udover behandlingerne sælger klinikken en lang række nøje udvalgte produkter til hud og hår samt brugskunst. De står klar til at rådgive dig i de mange nye former for behandlinger, så kig ind til en snak og en kop kaffe. Der er gratis parkering, og bus og tog blot to minutters gang derfra.

Klinikkens kosmetolog tilbyder klassiske ansigtsbehandlinger tilpasset din hudtype. Hun bruger den lækre hudplejeserie fra Nimue, som du også kan købe i klinikken. Du kan også få lash lift samt brow lift, som er løft af dine egne øjenvipper eller bryn. Det giver lange flotte vipper og fyldige øjenbryn.

Pigmenter af høj kvalitet
I afdelingen for permanent makeup arbejder All About Beauty med ansigtspigmenter, ikke tattoo pigmenter, og derfor er resultatet ikke blivende, men semi-permanent. Det er nemlig forbudt at tatovere i ansigtet, og heller ikke ønskværdigt, da ansigtet ændrer karakter med alderen.

Klinikkens pigmenter er godkendte efter den nye lovgivning, der trådte i kraft januar 2022. PhiBrows pigmenter er godkendt i alle de lande, der har de strengeste krav til pigmenter til permanent makeup. Skønhedsklinikken i Holbæk har arbejdet med Phibrows pigmenter til hairstrokes bryn siden 2016 og har været yderst tilfreds med kvaliteten.

Bliv fri for uønsket hår
All About Beauty bruger SHR, som er den nyeste opfindelse til permanent hårfjerning. Der er flere fordele ved den nye teknologi. Dels er behandlingen stort set smertefri i modsætning til mange andre maskiner på markedet. Dels kan deres maskine reducere både lyse, rødlige og mørke hår. Helt hvide/grå hår og nogle former for dun kan dog ikke fjernes, da der ikke er pigment i disse hår.

På grund af hårets naturlige vækstfaser, og det daglige hårtab/slid, er kun ca. 20% af dine hår aktive og synligt udvoksede. Derfor skal der flere hårfjerningsbehandlinger til, før du når i mål. For nogle er målet en reduktion af hårvæksten, så man slipper for at barbere sig hver dag, mens andre ønsker at blive helt hårfri. Det er individuelt hvor mange behandlinger, man skal have, før det lykkes. Nogle kunder kan nøjes med 4-6 behandlinger og oplever en stor lettelse ved at kunne nøjes med at fjerne hår en gang om måneden. De hår der bliver tilbage er typisk også mere fine og bløde efter en række behandlinger.

En effektiv detox
All About Beauty tilbyder de populære cryosauna behandlinger, som er skabt til at mindske betændelsestilstande i kroppen. Under behandlingen står man i en saunaboks med plads til én person, og hele kroppen undtagen hovedet udsættes for ca. 140 minusgrader i 3 minutter. Da behandlingen er så kort, når kroppens kernetemperatur ikke at falde, men en lang række afgiftende processer sættes i gang af kulden. Under kuldebehandlingen søger blodet ind mod kernen af kroppen, og her bliver affaldsstofferne i blodet udskilt, og du opnår dermed en effektiv detox. Huden tilføres frisk næring, som blandt andet øger hudens kollagen produktion, der reducerer cellulitis (appelsinhud). Kort sagt opnår du både kosmetiske og sundhedsmæssige resultater i en cryosauna.

Kunderne siger…
”Har fået lavet de smukkeste ombre bryn af Katrine. Super dygtig og professionel. Man kan virkelig mærke, hun går op i hendes arbejde, og man får altid en god behandling hos hende” – Cecilie

”Jeg har fået lavet de flotteste bryn. Katrine som lavede dem var både sød og rolig, hvilket gjorde det til en god oplevelse” – Michelle

”Katrine er super professionel, og man føler sig i trygge hænder lige fra man træder ind af døren. Hun har lavet de smukkeste bryn og er helt sikkert min behandler frem over” – Trine

sølvpartner